Kom naar de Torhoutse Lenteshopping en win je outfit terug


In het weekend van 1, 2 en 3 maart halen de handelaars je uit je winterslaap voor de Lenteshopping. Dan wordt het weer extra gezellig in de stad. Dit jaar kan je je aankopen terugwinnen met de actie ‘win je outfit’, deze actie loopt van 1 tot en met 9 maart.

Tijdens het weekend van de lenteshopping van 1 tot en met 3 maart pakken de winkels uit met hun nieuwe lente- en zomercollecties. De leden van Torhout Handelt! geven korting op hun nieuwe collectie en verrassen je met een kleine attentie. Je herkent de deelnemende winkels en horecazaken aan een fleurige ballonpilaar voor de deur.

“De lenteshopping is het eerste handelsevenement van het jaar. We zien elk jaar een mooie deelname van winkels die hun nieuwe collecties voorstellen en korting geven. Het is een plezier om hen te ondersteunen”, geeft burgemeester Kristof Audenaert mee.

Win je outfit
Dit jaar lanceert Torhout Handelt! de actie ‘Win je outfit’. Koop je in de periode van 1 tot en met 9 maart? Dan kan je een deel van je lente-aankopen terugwinnen. Wie bij verschillende deelnemende handelaars koopt, kan meer bonnetjes in de enveloppe steken en maakt kans op een grotere prijs!

Ga shoppen bij een of meerdere deelnemende handelaars van Torhout Handelt!
Verzamel je ticketjes en steek ze in een enveloppe te verkrijgen bij de deelnemende winkels.
Je kan tot 300 euro van je aankopen terugwinnen.

We maken de winnaars bekend op dinsdag 12 maart via www.torhout.be. De winnaars worden ook persoonlijk verwittigd.