Koksijde verwelkomt jongeren deze zomer bij KOKONUTS YOUTH BAR

De KOKONUTS YOUTH BAR in Koksijde biedt deze zomer een unieke plek voor jongeren om te ontspannen en te genieten van muziek, drankjes en diverse activiteiten, met de steun van burgemeester Marc Vanden Bussche en jeugdconsulent Nathalie Martens.

Deze zomer wordt Koksijde een magneet voor jongeren met de lancering van de KOKONUTS YOUTH BAR. Geïnspireerd door de jeugd zelf, na een enquête die onthulde dat 95% van hen verlangt naar een ontspannen plek om samen te komen, opent deze pop-up jeugdhotspot haar deuren in het sportpark Hazebeek.

Een unieke zomerervaring

Van woensdag tot zaterdag belooft KOKONUTS YOUTH BAR de plek te zijn waar vrienden elkaar ontmoeten, genieten van betaalbare drankjes, en zich laten meeslepen door geweldige dj’s en live optredens. Met een kick-off muziekfestival op 5 juli, staat de bar klaar om de zomer in stijl te beginnen.

Betaalbaar plezier en boeiende themadagen

Bezoekers kunnen zich verheugen op democratisch geprijsde drankjes en een reeks themadagen die elk bezoek uniek maken. Van DJ-sets tot filmavonden, KOKONUTS biedt een gevarieerd programma dat garant staat voor memorabele zomeravonden.

De hotspot van de zomer

Gelegen in het levendige Sportpark Hazebeek, wordt KOKONUTS YOUTH BAR dé ontmoetingsplaats waar zomerherinneringen gemaakt worden. De bar nodigt alle jongeren uit om deel te nemen aan dit zomeravontuur, belovend om de essentie van de zomer in Koksijde te vangen.

Voor meer informatie, volg de jeugddienst van Koksijde op sociale media of neem contact op via nathalie.martens@koksijde.be

Auteurs: Tekst Andy Vermaut +32499357495 en Serge Jansen +32468334833 van www.westnieuws.be email: contact@westnieuws.be