KoekelArt’s Triomfante Vierde Editie: Een Mozaïek van Kunst, Ambacht en Muziek

Op zondag 20 augustus vindt de vierde editie plaats van de unieke kunst- en ambachtenmarkt, KoekelArt. Een evenement dat uitblinkt in haar diversiteit en passie, belooft deze dag een schitterende explosie van creativiteit en cultuur te worden. Met niet minder dan 60 deelnemers, en een hele dag gevuld met boeiende muzikale optredens, is dit een dag die je absoluut niet mag missen.

Het centrale hart van dit spektakel is het Concertplein, waar de klanken van de muziek samensmelten met de levendige uitwisseling van kunst en vakmanschap. De binnenruimtes van Huis Proot en de foyer van De Balluchon vormen een inspirerend contrast met de buitenlucht, waarbij een ‘kunstige’ doorgang over het Fransmansplein de buiten- en binnenwereld naadloos verbindt.

Een kleurrijk pallet van activiteiten

Hier is een voorproefje van wat deze spannende dag in petto heeft:

Kunst- en Ambachtenmarkt

De dag wordt gekenmerkt door een nieuw ontworpen terreinindeling, met 60 stands die een brede waaier aan disciplines vertegenwoordigen. Bezoekers kunnen genieten van gratis airbrush tattoos, ballonvormen en nog veel meer. Ook zijn er workshops tekenen en schilderen, waarbij je een ezel kunt winnen. Talrijke deelnemers zullen aan het werk zijn op de site, wat een unieke kans biedt om de kunstenaars en ambachtslieden in actie te zien. Bovendien zijn de reuzen Hinten Mokker en Snelle Beeze (De Mokker) en Pietje Kane (Doeveren) te zien, wat zorgt voor een feestelijke en speelse sfeer.

Muzikale Meesterwerken op het Concertplein

De muziek begint om 10 uur met Astrid Accordeon, gevolgd door een aperitiefconcert door Jorko/Fanfare Sint-Joris om 11 uur. Om 12.30 uur en opnieuw om 15.00 uur, zal Dansstudio Timeless het publiek betoveren met hun gracieuze dansvoorstellingen. De Melo Muziekgroep treedt op om 13.30 uur en het hoofdprogramma om 16.00 uur is Orquesta Malandro (B/FR), die een tropische mix van Latijnse ritmes, reggae, cumbia en salsa zullen brengen.

Kinderplezier

Kinderen zijn van harte welkom op dit evenement. Zij kunnen zich vermaken met tekenen, schilderen, airbrush tattoos en ballonvormen. Ook kunnen ze de reuzen van Koekelare ontmoeten en zich vermaken met de activiteiten van Rap op Stap.

Met al deze boeiende activiteiten en nog veel meer, nodigt de kunst- en ambachtenmarkt KoekelArt je uit om deel te nemen aan dit feest van creativiteit en gemeenschap. Kom en geniet van deze onvergetelijke dag. We verwelkomen je met open armen!

( Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *