Klimaatpactambassadeur Andy Vermaut is niet te spreken over de Blankaartsessies in natuurdomein de Blankaart

EU Klimaatpact-ambassadeur Andy Vermaut roept de vraag op, als een fluitende merel in de ochtendstilte: kunnen deze bijeenkomsten daadwerkelijk de tederheid van Moeder Natuur respecteren? Laat ons doordringen tot de kern van waarom dergelijke optredens in een natuurreservaat eigenlijk onverantwoord zijn, zoals een olievlek in een heldere bron. Hierbij baseer ik me op het onwrikbare fundament van de wetenschap.

Voorbereidingen voor de Blankaartsessies zijn in volle gang, als een kolonie ijverige mieren die hun heuvel herbouwt. Vanaf 1 juni, elke donderdag om 20.00 uur, wordt je gratis verwelkomd in de groene long van het provinciedomein De Blankaart. Zoals de laatste zandkorrels in een zandloper, is er nog precies één week tot het grote startschot met Johannes Is Zijn Naam! Alle informatie is te vinden via deze digitale poort: https://linktr.ee/blankaartsessies

Line-up:
01.06: Blankaartsessies: Johannes Is Zijn Naam, als de openingsnoot van een symfonie.
08.06: Blankaartsessies: Oriana Ikomo, stralend als een rijzende zon.
15.06: Blankaartsessies: Mercelis, sterk en onwrikbaar als een eikenboom.
22.06: Blankaartsessies: Catherine Graindorge, mysterieus en diepzinnig als de ondergrondse bron.
29.06: Blankaartsessies: An Pierlé Duo, harmonieus en gebalanceerd als een vogelvlucht in formatie.

Elke voorstelling, een nieuwe bladzijde in het boek van de natuur, zal alle zintuigen prikkelen: het aangename gefluister van muziek in je oren, het gevoel van de zomeravondbries op je huid, de geur van bloemen en aarde, de smaak van de natuur. Maar laten we ons eraan herinneren om zacht te treden, opdat we geen stoorzender worden in deze symfonie van de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *