Keiem (Diksmuide) viert feest: Een vernieuwde kermis en een jubileum in het verschiet

Kermis krijgt een frisse wind

Met frisse, nieuwe activiteiten belooft Keiem-Kermis dit jaar de harten van velen te veroveren. Een opvallende nieuwkomer is de “Fun Family Run”, die op zaterdag 26 augustus om 15u30 van start gaat. Maar dat is niet alles: de avond ervoor, op vrijdag 25 augustus, worden fijnproevers getrakteerd op een Smulmarkt. Tal van lokale verenigingen hebben al hun enthousiasme getoond om deel te nemen en de bezoekers te laten genieten van hun culinaire creaties.

Zondag: een dag vol vermaak

Kermiszondag, op 27 augustus, belooft een dag vol activiteiten te worden. De lokale horecagelegenheden zorgen ook dit jaar voor de nodige sfeer en gezelligheid. En voor wie houdt van traditionele festiviteiten: de kaartavonden zijn ook dit jaar weer van de partij. Niet te vergeten, de handgemaakte kindermolen zal kinderharten sneller doen kloppen en fungeren als een prachtige toevoeging aan de kermis.

Feestcommissie Keiem viert 40-jarig bestaan

Bijzonder dit jaar is het 40-jarige jubileum van de vzw Feestcommissie Keiem. Een moment van reflectie en dankbaarheid. De oprichter en drijvende kracht achter de commissie, wijlen Walter Volckaert, verdient hierbij een speciale vermelding. De inzet van talloze vrijwilligers door de jaren heen en de gulle bijdragen van sponsors hebben de activiteiten keer op keer tot een succes gemaakt.

Voor Marc Deprez, die al vier decennia deel uitmaakt van de Feestcommissie, is het een moment van trots en waardering: “Een diepe dank aan alle vrijwilligers die hun steentje bijdroegen en nog steeds bijdragen. En ook een hartelijke dank aan onze sponsors.”

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met Marc Deprez via tel: 0474/89 33 63.

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be