Jci Houtland en vier Torhoutse restaurants slaan in deze moeilijke corona-tijden handen in mekaar en bieden uniek vaderdagsmenu aan

Door de huidige coronacrisis hebben onze restauranthouders het momenteel niet gemakkelijk. JCI Houtland wilde niet aan de zijlijn blijven staan en nam het initatief om, samen met maar liefst vier! lokale Torhoutse restaurants (Noord 57, Restaurant De Bietemolen, Brasserie Heuvelhof en Brasserie de Goeste), de handen in mekaar te slaan om voor zaterdag 13 juni, net voor vaderdag, een speciaal verrassingsmenu samen te stellen. Het uitgangspunt van JCI Houtland is om de door coronacrisis getroffen Torhoutse restauranthouders in deze moeilijke tijden met deze specieke menuformule te ondersteunen en hen op het vlak van marketing en logistiek verdere ondersteuning aan te bieden. Dit initiatief sluit eveneens aan bij de ambitie van JCI Houtland om samen met JCI Brugge in 2022 (onder de noemer JCI Houtbrugge) het JCI Europese conference van 2022 in Brugge te organiseren onder het thema ‘Food for Generations’.

Dit vaderdagsmenu bestaat uit 4 gangen (aperitiefhapje, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert) waarbij elk gerecht door een ander lokaal restaurant wordt aangeboden voor de prijs van 45 euro per menu. Bij het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert wordt telkens de vrije keuze geboden tussen twee voorstellen. Speciaal voor de kinderen werd een apart menu samengesteld voor de prijs van 15 euro per kindermenu. Indien gewenst kunnen bijkomend bijpassend aperitief en wijnen apart bijbesteld worden.

Bestellen kan tot 10 juni via het bestelformulier op www.jcihoutland.be/vaderdag of door uw keuze door te sturen naar volgend mailadres: vaderdag@jcihoutland.be. Bestellingen worden bevestigd na overschrijving. Na bestelling kunnen de bestelde menus dan afgehaald worden op het specifieke afhaalmoment op zaterdag 13 juni in het centrum van Torhout (exacte tijdstip en locatie worden binnenkort nog gecommuniceerd). Daarnaast wordt de mogelijkheid aangeboden om thuislevering te kiezen, dit echter beperkt tot een straal van 10 km rond Torhout en aan een supplement van 5 euro per beleverd adres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *