Jan Van Dyke keert terug naar het Witte Paard

Jan Van Dyke keert terug naar het Witte Paard met zijn nieuwe show Van Dyke & Friends. De show is een feelgood show vol hits, sketches en vrolijke figuren. Jan Van Dyke wordt bijgestaan door een topcast van artiesten, waaronder Patrick Onzia, Franky Boy, Sasha Rosen, Goele De Raedt en Celien Hermans. Een speciaal moment in de show is het eerbetoon aan Nicole & Hugo. De show is een groot succes en wordt door het publiek met veel enthousiasme ontvangen.

Jan Van Dyke, een van Vlaanderens meest iconische komieken, keert terug naar het Witte Paard in Blankenberge. Van 28 juli tot en met 9 september speelt hij zijn nieuwe show Van Dyke & Friends.

Van Dyke & Friends is een feelgood show vol hits, sketches en vrolijke figuren

Van Dyke & Friends is een feelgood show vol hits, sketches en vrolijke figuren. Jan Van Dyke is natuurlijk de grote ster van de show, maar hij wordt bijgestaan door een topcast van artiesten, waaronder Patrick Onzia, Franky Boy, Sasha Rosen, Goele De Raedt en Celien Hermans.

Een speciaal moment in de show is het eerbetoon aan Nicole & Hugo

Een speciaal moment in de show is het eerbetoon aan Nicole & Hugo. Jan Van Dyke en Nicole & Hugo zijn al jaren vrienden en Jan wilde hen graag een eerbetoon geven in zijn show. Het eerbetoon bestaat uit een medley van de grootste hits van Nicole & Hugo, gezongen door Jan en zijn cast.

De show is een groot succes en wordt door het publiek met veel enthousiasme ontvangen

De show was een groot succes en werd door het publiek met veel enthousiasme ontvangen. De fans waren lovend over de show en over de cast. Jan Van Dyke heeft zijn publiek weer eens laten zien waarom hij een van de beste komieken van Vlaanderen is.

Van Dyke & Friends is nog te zien tot en met 9 september in Het Witte Paard

Van Dyke & Friends is nog te zien tot en met 9 september in Het Witte Paard in Blankenberge. Kaarten zijn te koop via www.witte-paard.be of via 070 250 200.

( Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )