In Waregem valt er tijdens het laatste weekend van september heel wat te beleven. Ontdek waarom.

Een weekend vol verrassingen in Waregem Waregem bereidt zich voor op een druk weekend. Unizo Waregem en Winkelen in Waregem werken samen voor een levendig stadscentrum, waarbij ze zowel bouwliefhebbers als shoppers willen bekoren.

Activiteiten voor iedereen

Van 29 september tot en met 1 oktober kunnen bezoekers zich laten verrassen door een veelzijdig aanbod. De beurs ‘Iedereen Bouwt’ van Unizo Waregem is een centraal event voor wie interesse heeft in bouwen en verbouwen. Met meer dan 50 exposanten is er voor iedereen wel wat te vinden. Tegelijkertijd zetten de lokale winkeliers hun deuren wagenwijd open en verwennen ze hun klanten met speciale aanbiedingen, leuke animaties en een braderie, compleet met kermisattracties en marktkraampjes.

Een win-win situatie

Voor wie inspiratie wil opdoen en wil genieten van het winkelaanbod, is er goed nieuws. De bezoekers die zowel de beurs als een deelnemende winkel bezoeken, maken kans op een kunstwerk van Denis De Gloire of een bon voor Hotel-T in de Stationsstraat. Deelname is simpel: verzamel een afgestempelde flyer bij zowel de beurs als een winkel en lever deze in.

Optimale bereikbaarheid

Om een vlotte toegang tot alle activiteiten te garanderen, is er een gratis parkeergelegenheid voorzien. Op zaterdag kan men gratis parkeren bij de Waregem expo. Daarnaast rijdt er een speciale bus die op diverse plaatsen in het stadscentrum stopt. Ook op zondag is er, ondanks een thuiswedstrijd van Essevee, gedacht aan de bezoekers. Er is gratis parkeergelegenheid op de Waregemse Hippodroom met shuttles die je gemakkelijk van en naar de beurs en winkelstraten brengen.

Informatie en contact Voor meer informatie over ‘Iedereen Bouwt’ kan men terecht bij Frederic Windels op 0477 36 15 76 of bezoek www.iedereenbouwt.be. Voor vragen over de Herfstshopping kan men Maarten Moerman bereiken op 0492 14 11 04 of bekijk www.winkeleninwaregem.be/herfstshopping23.

Tekst door Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be