ICHTEGEM : SLUIT JE AAN BIJ SPORTIEGO!

Voor het 4de jaar op rij kunnen Ichtegemse kinderen van het 1ste tot en met het 3de leerjaar zich aansluiten bij SportieGO!. Deze omnisportclub start vanaf september 2020 opnieuw op in Ichtegem. SportieGo! is een bijzondere sportclub: kinderen leren er om de 3 lessen een nieuwe sport kennen.

Sortievak vzw en de dienst sport van de gemeente Ichtegem slaan ook in 2020 – 2021 de handen opnieuw in elkaar om SportieGo! aan te bieden.

“Elke dinsdagnamiddag van 17 tot 18 uur zijn kinderen van het 1ste tot en met 3de leerjaar welkom in de sporthal van Ichtegem.”, vertelt schepen van sport Tina Ledaine. “SportieGO! is een unieke club, want de kinderen kunnen proeven van allerlei verschillende sporten. Het is dé ideale manier om te ontdekken welke sport hen het beste ligt! En het leuke is dat ze later ook in onze gemeente terecht kunnen om hun lievelingssport verder te beoefenen bij één van onze sportclubs. Of je blijft lid van SportieGO!, dat mag natuurlijk ook!”, zegt een enthousiaste schepen.

De leden van SportieGO! maken o.a. kennis met aikido, atletiek, badminton, basketbal, krachtbal, tennis, voetbal,… De lessen starten op 29 september 2020 en lopen tot en met 11 mei 2021.

Inschrijven kan nu al via www.sportievak.be/sportiegoichtegem. Deelnemen kost 100 euro voor het volledige seizoen. Wie vragen heeft kan ook steeds contact opnemen met de dienst sport via 059 34 11 20 of sport@ichtegem.b

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *