ICHTEGEM : LDC DORPSHUIS DE STER BIEDT LESSENREEKS ‘SPAANS’ AAN

Lokaal dienstencentrum Dorpshuis De Ster in Ichtegem biedt vanaf september 2020 een vervolglessenreeks Spaans (2e jaar B) aan. “Ideaal voor mensen die al over de basis beschikken”, klinkt het bij het Dorpshuis. Het lokaal dienstencentrum werkt hiervoor samen met het centrum voor volwassenonderwijs Scala in Koekelare.

Dorpshuis De Ster is een ontmoetingsplaats waar sociaal contact met anderen centraal staat. Hier komen oude bekenden elkaar terug tegen en kunnen er nieuwe vriendschappen ontstaan. “Sinds 1 juli 2020 is Dorpshuis De Ster terug open.”, vertelt een gelukkige schepen, Willy Hosten. “Door het coronavirus moesten ook wij een hele poos de deuren sluiten. We brengen immers senioren samen, de absolute risicogroep. Voorlopig start ons middagrestaurant, de tearoomnamiddagen en de pedicure terug op. Voor onze andere activiteiten is het nog even afwachten. We plannen wel al onze lessenreeks Spaans in voor september.

” De lessen vinden elke donderdag plaats van 9 tot 11 uur in de Da Vinci School in Koekelare (Moerestraat 20). De les wordt pas georganiseerd wanneer er minimaal 15 deelnemers ingeschreven zijn (en als de coronamaatregelen het op dat moment toelaten).

“Schrijf je dus zo snel mogelijk in en uiterlijk tegen 20 juli 2020. Mensen die niet zeker zijn of ze voldoende basiskennis hebben, kunnen een niveautest laten doen bij Scala.”, geeft Willy Hosten nog mee.

Voor informatie en inschrijvingen kan je bellen naar LDC Dorpshuis De ster op het nummer 051 57 59 09 (op weekdagen van 8.30 tot 12 uur) of mailen naar dorpshuisdester@ichtegem.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *