Het zonovergoten avontuur staat op het punt te beginnen bij De Tunne, de parel van Oudenburg’s speelpleinwerking!

De zomervakantie is net afgetrapt en de vibraties van onbezorgd plezier en het gelach van kinderen zijn nu al als muziek in de lucht. Als een symfonie die de belofte van een onvergetelijke zomer orkestreert, gonst De Tunne van de activiteit en enthousiasme. Schepen van Jeugd Romina Vanhooren (Open Vld) kondigt met onverholen vreugde aan: “De Tunne opent opnieuw haar deuren voor een zomer vol speelplezier!”

De zomerse pret bij De Tunne is geen kwestie van leeftijd. De speelpleinwerking heeft de rode loper uitgerold voor alle kinderen van 4 tot en met 15 jaar. Het is een wonderland waar de grenzen van verbeelding en spel worden getest en waar elke dag een nieuw avontuur belooft te zijn. Het schilderachtige speelplein van De Tunne, gelegen aan de Bekestraat 18, staat klaar om de energie en het enthousiasme van de kinderen te absorberen.

Vorig jaar heeft De Tunne een magische transformatie ondergaan. Het terrein is nu volledig omheind, waardoor een veilige haven is gecreëerd waar kinderen weg van de straat, volop kunnen spelen en zich uitdrukken. “Kinderen zijn welkom van 8 tot 17 uur. Voor de vroege vogels bieden we zelfs opvang vanaf 6.30 uur in Zoo BKO De Grote Wolf. Opvang is er ook mogelijk na de speelpleinwerking van 17 tot 19 uur”, verzekert schepen Vanhooren, met de geruststellende belofte dat veiligheid en gemak onze topprioriteit zijn.

Aan de praktische kant hoeven ouders zich geen zorgen te maken over het stallen van fietsen. De ruime omheining van De Tunne biedt voldoende ruimte om deze veilig op te bergen. Bovendien wordt iedere deelnemer aan de speelpleinwerking verzekerd tegen mogelijke lichamelijke ongevallen, waardoor ouders met een gerust hart hun kinderen kunnen toevertrouwen aan de zorgzame handen van de speelpleinwerking.

Hoewel vooraf inschrijven voor de speelpleinwerking niet verplicht is, raadt schepen Vanhooren het ten zeerste aan, aangezien plaatsen snel vol kunnen raken. “Voor de opvang in de BKO moet je echter wel vooraf inschrijven via i-Active”, herinnert ze ouders eraan. Meer informatie over inschrijvingen en de speelpleinwerking is te vinden op www.oudenburg.be/i-active.

Dus, met een warme welkomstgroet, nodigt De Tunne iedereen uit om deze zomer het ultieme plezier te ervaren. De betoverende wereld van het speelplein wacht op u en uw kinderen om samen onvergetelijke herinneringen te creëren.

info: 0476-90 15 82

( Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )