Het verwachte moment is aangebroken: onthulling Revue 2023!

Op 14, 15, 16 en 17 december 2023 organiseert ons team een bijzondere revue: ‘t Is nie ol gin goud da blienkt. Na het grootse succes van onze vorige editie voegen we dit jaar een extra show toe, zodat iedereen kan genieten van de humor en het talent van Sas, vertolkt door Glenn Dangreau, en Torre, gebracht door Alain Lynneel, ondersteund door hun fantastische team.

De sociologische impact van dergelijke voorstellingen is evident. Ze brengen mensen samen, creëren een gevoel van gemeenschap en laten ons lachen om de dagelijkse beslommeringen van het leven. Filosofisch gezien nodigt de titel ‘t Is nie ol gin goud da blienkt uit tot reflectie over authenticiteit en waarde, en psychologisch gezien herinnert het ons eraan dat humor een effectief middel is om stress en angst te verminderen.

Dansschool Dansier uit Bredene zal wederom zorgen voor de dansvoorstellingen, een waar visueel spektakel dat je absoluut niet mag missen.

Voor wie nieuwsgierig is naar hints over de inhoud van de revue: de affiche, een meesterwerk van Seamoose uit Oostende, verbergt enkele aanwijzingen. Tickets zijn vanaf 15 september 2023 online beschikbaar voor slechts €12 of kunnen persoonlijk gekocht worden bij MEC Staf Versluys.

Bezoek voor meer details www.tbreiningsrevuutje.be. Zorg dat je dit niet mist!

Tekst door Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be.