Het sublieme vastleggen: Een diepgaande duik in smartphonefotografie

Dinsdagen 17 en 24 oktober 2023, 14u – 16u30

Meer dan een klik

In de oceaan van digitale beeldvorming, waar iedereen met een smartphone potentieel een fotograaf is, is het de kunst die onderscheid maakt. Het is niet louter over het vastleggen, maar het vastleggen met intentie en technische verfijning.

Compositie: Het hart van een foto

Een goede foto kan een verhaal vertellen, een emotie vastleggen of simpelweg de schoonheid van een moment vereeuwigen. In deze workshop gaan we dieper in op de geheimen van een krachtige compositie, onthullen we de beste apps en tillen we de smartphone-instellingen naar een hoger niveau. Alles met als nobel doel: het verbeteren van jouw fotografische meesterwerken.

Meer dan alleen een cursus

Deze tweedelige workshop is niet zomaar een snel overzicht van tips en trucs. Het is een gedetailleerde, stapsgewijze ontdekkingsreis, ontworpen voor diegenen die echt hun smartphonefotografievaardigheden willen verfijnen. En met de beperkte groepsgrootte, is persoonlijke aandacht gegarandeerd.

De locatie en inschrijvingsdetails

Deze artistieke reis vindt plaats in De Mouterij, genesteld in het sfeervolle Brouwersplein 3, 8610 Kortemark. Dankzij de samenwerking tussen Avansa en Dienst Vrije Tijd wordt deze bijzondere ervaring mogelijk gemaakt. Aanmelden voor dit avontuur kan tot 10 oktober 2023 via www.avansa-ow.be of telefonisch via 059 50 39 52. De investering in deze vaardigheidsversterkende sessies is slechts € 22.

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be.