Het Ongrijpbare Spektakel: Koekelare Leeft Festival zal Koekelare opnieuw op de festivalkaart zetten!

Het Begin van de Jubelende Jamboree

De sterren staan nog niet aan de hemel of de bliksem van sensatie schiet al door Koekelare. Op 1 september 2023 , de avond vult de lucht met een elektrische spanning, verwachtingsvol en ademloos wachtend op het betreden van het podium door de Daredevils om 22:30.

Hun naam belichaamt de durf en het lef dat de kern vormt van dit uitgelaten festival. De nacht, nog jong en vol beloften, maakt zich op voor het onvergetelijke duo Kobe & Viktor, dat de klok tot middernacht opwindt met hun muzikale creativiteit.

De Echo’s van Extase

De tweede nacht, op 2 september 2023, onthult een muzikale toewijding zo diep en hartstochtelijk als de donkerste diepten van de oceaan. Dikke laat zijn donderende beats door de festivalgangers stromen, die om 21:30 uur samenkomen als een zee van harmonie.

De avond wordt levendiger met Preuteleute om 22:30, terwijl het Omdat Het Kan Soundsystem en Average Rob bij middernacht het publiek naar hogere sferen tillen met hun ritmische symfonieën.

De Pracht van het Middaglicht

De derde dag, 3 september 2023, begint met een zonovergoten extravaganza, de Crazy Disco Show van 15:30 uur, een kleurrijke carrousel van geluid en licht. En wanneer de avond valt, verschijnt de geliefde #LikeMe, die om 17:00 uur hun melodieën in de harten van het publiek weeft.

Een Schemer vol Sterren

Zodra de avondhemel zijn fluwelen sluier over Koekelare werpt, staat Jaap Reesema om 20:00 uur in de schijnwerpers, zijn stem resoneert als een ruisende rivier van emotie. Pommelien Thijs betreedt het podium om 21:15 uur, met een melodie zo betoverend als de maan die opkomt boven het festival. De avond wordt afgesloten door Les Truttes om 22:30, die een muzikale storm ontketenen met hun passie en energie.

De Grootse Finale

Op de laatste dag, 4 september 2023, biedt de nacht een hartstochtelijk eerbetoon aan de onvergelijkbare Andre Hazes, wiens optreden om 21:30 uur de hemel van Koekelare vult met het vuurwerk van zijn muzikale virtuositeit. Zijn stem, rijk en resonant, echoot als een luidende bel, de laatste triomfante tonen van het sensationele spektakel dat het Koekelare Leeft Festival is.

Het onvergetelijke festival van Koekelare Leeft moet nog plaatsgrijpen, en het belooft een wonderbaarlijke symfonie van geluid, licht en vreugde te zijn, een verbluffende vierdaagse tour de force van muzikaal meesterschap.

Meer info op https://www.koekelareleeft.be/

( Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )