Het Magische Prikkelpad: Een Wonderlijke Ontdekkingsreis in Zwevegem

Betoverende Introductie – 17.07.2023

Vanaf deze dag zijn de kinderen van het universum en hun dierbare begeleiders uitgenodigd om de adembenemende schoonheid van een uniek ontdekkingspad in Zwevegem te ervaren. Tussen Transfo Zwevegem en het sprookjesachtige Lettenhofbos, ligt een pad bezaaid met prikkels, vreugde en verwondering. Het pad, liefdevol het ‘Prikkelpad’ genoemd, symboliseert het samenspel van uitbundig sport- en speelplezier te midden van een weelderig groene omgeving enerzijds, en de kans om de rijke kennis van lokale producten van Zwevegem te verdiepen anderzijds.

Een Feest van Verbeelding en Leren

Verbeeld je een plek waar sprookjes tot leven komen, een land vol avontuurlijke verhalen, een wereld waar kinderen samen met Moovie sportieve capriolen uithalen, een wonderlijk woud waar ze hun moed tonen door het bedwingen van een boomliaan. Stel je voor, het creëren van unieke kunstwerken met natuurlijke elementen, het bouwen van eigen kampen te midden van het bos, en het wagen van avontuurlijke oversteek over de wilde beek. Dit alles en nog veel meer wacht op je langs het Prikkelpad, een reis vol kinderpret en vrolijke verwondering over een afstand van 4 km, uit te breiden tot 5 km voor degenen die honger hebben naar meer avontuur.

Prikkel je Verlangen naar Avontuur

Ontdek meer over dit betoverende pad op www.zwevegem.be/prikkelpad. Hier vind je een schat aan extra informatie en een downloadbare brochure met de wandelroute, zodat je je eigen avontuur kunt plannen.

Jouw Magische Ideeën – Onze Inspiratie

Het Prikkelpad is een levend organisme en zal de komende jaren blijven groeien en bloeien. Heb je een grandioos idee dat ons kan helpen het pad nog mooier te maken? Of heb je een prachtige foto die de magie van het pad vastlegt? Deel het met ons via toerisme@zwevegem.be.

( Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *