Het Drakenparlement: Een Strijd Tegen de Verwoestende Gevolgen van Alcohol op 6 juli in Brussel

Het Drakenparlement: Een Strijd Tegen de Verwoestende Gevolgen van Alcohol op 6 juli in Brussel

Op donderdag 6 juli 2023, om precies 19:00 uur, zullen de wevers van het anti-drugsdoek, ‘Zeg Nee tegen Drugs’, samen met de spirituele ridders van de Kerk van Scientology voor Europa, een workshop presenteren die doordringt tot de diepe schaduw die alcohol werpt op het menselijk leven.

BRUSSEL – Als een destructieve draak heeft alcohol zijn dodelijke klauwen uitgestrekt over het wezen van de mens, met giftige adem die zowel lichaam, geest als ziel verscheurt. De Wereldgezondheidsorganisatie slaat de gong van alarmering: jaarlijks worden 3 miljoen levens verzengd door de vlammen van alcoholgebruik. Met de roep om wapens richten de vereniging ‘Say No to Drugs’ en de Kerk van Scientology voor Europa op 6 juli 2023 een speerpunt van kennis en begrip.

Een unieke kans biedt zich aan om te spreken met Dr. Ahmed Bilal en Julie Delvaux, de dragers van de toorts in deze strijd tegen de draak van alcohol. “In het lichaam ontbrandt alcohol een verwoestende brand van kanker, hoge bloeddruk, hartziekten, spijsverteringsproblemen en meer”, vertelt Dr. Bilal ons. “Het legt een zware mist over de communicatiepaden in de hersenen, waardoor vitale regio’s die verantwoordelijk zijn voor spraak, balans en geheugen hun weg verliezen.” De donkere vleugels van alcoholmisbruik werpen een schaduw over de harmonie tussen lichaam en geest, waardoor de afstand tot het licht van spiritueel welzijn groter wordt.”Wanneer lichaam en geest niet synchroon dansen, wordt de greep van alcohol een sterkere keten”, legt Julie Delvaux uit.

Licht in de Duisternis: Het Ontvouwen van de Heilzame Kracht van Holistische Genezing

In deze workshop wordt de mantel van mysterie rond holistische genezing opgelicht, een benadering die het aantrekkelijke masker van de stof afwerpt, de innerlijke kracht van een individu aanwakkert en zijn omgeving transformeert. Gelegen in het hart van Europa, de Kerk van Scientology, Boulevard de Waterloo 103 – 1000 Brussel, zal dienen als het theater van onze strijd, te bereiken via de aderen van de stad, metrolijnen 2/6, halte Hôtel des Monnaies/Munthof. Het evenement begint bij het vallen van de avond, om 19.00 uur.

Strijd tegen de draak van alcohol

Het doel van deze samenkomst is om de schaduwen van alcoholgebruik te verlichten en een schuilplaats te bieden waar mensen hulp en ondersteuning kunnen vinden in hun strijd tegen de draak van alcohol.

“We openen onze deuren voor iedereen die de moed heeft om deel te nemen aan deze strijd. Het is tijd om de duisternis van alcohol te erkennen en actief op zoek te gaan naar het licht van oplossingen”, roept Dr. Bilal op. Heeft u de moed om deel te nemen aan deze workshop, of wilt u meer leren over de wapens die u kunt hanteren tegen alcoholmisbruik? Neem dan contact op met de Kerk van Scientology voor Europa of de ‘Say No to Drugs’ vereniging.

Een Lichtpunt in de Mist: Tegen de Verwoestende Draak Vechten met Kennis en Kracht

Deze workshop belooft niet alleen een inzicht te geven in de verwoestende vuurzee die alcohol ontsteekt in het menselijk lichaam en de geest, maar ook handvaten aan te reiken om deze verwoestende draak te temmen. “Onze strategie is gebaseerd op holistische genezing, die gericht is op het doven van het verlangen naar de substantie, het versterken van de weerstand van het individu en het transformeren van hun omgeving. Dit gaat verder dan enkel medische hulp – het is een alomvattende aanpak die de gehele persoon en hun omstandigheden aanpakt,” voegt Julie Delvaux eraan toe.

Oog in Oog met de Onzichtbare Draken: Ontmaskeren van Alcohol’s Schaduw over Lichaam, Geest en Ziel

Met deze oproep tot de wapens hopen de Kerk van Scientology en ‘Say No to Drugs’ het licht van bewustzijn te vergroten en mensen de wapens te geven om hun leven te verbeteren en de ketens van alcohol te doorbreken. “We hopen een vonk van verandering te ontsteken,” concludeert Dr. Bilal, “We hebben de mogelijkheid om samen de draak van alcoholverslaving te temmen en een gezondere, gelukkigere toekomst te scheppen voor ons allemaal.”

Schade die alcohol aanricht

In een tijd waarin de schaduw van alcoholverslaving blijft groeien, is een dergelijke strijdbare houding zowel welkom als noodzakelijk. Het gaat niet alleen om ‘nee’ zeggen tegen alcohol, maar ook om ‘ja’ zeggen tegen een leven van welzijn en voldoening. Dus, als u of een geliefde worstelt met de draken van alcohol, of als u meer wilt weten over de schade die ze kunnen aanrichten, kom dan op donderdag 6 juli 2023 naar de Kerk van Scientology voor Europa en sluit u aan bij deze heroïsche strijd. Een enkele stap kan het begin zijn van een reis die je leven zal veranderen.

Bezoek hun websites of neem direct contact op voor meer informatie over de workshop. Laten we samen de strijd aangaan tegen alcoholverslaving, voor een betere en gezondere toekomst.

( Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )