Het culinaire festijn van Koekelare: Een avond bij de helden van de brandweer

19 augustus 2023, 19:00 uur CC De Balluchon, Moerestraat 19, 8680 Koekelare

Een culinair eerbetoon

De vlammen van passie branden fel in de harten van de brandweerlieden van Koekelare. Eens niet om een brand te bestrijden, maar om de gemeenschap te verbinden met een culinaire ervaring die men niet snel zal vergeten.

Van smaken tot saamhorigheid

Op een sfeervolle avond in het CC De Balluchon staan de deuren wijd open voor iedereen. Niet enkel voor de vrienden, maar voor de gehele gemeenschap. Het eetfestijn belooft een overvloed aan smaaksensaties. Van de zorgvuldig geselecteerde zeven soorten vlees tot de rijkgevulde saladebar. Voeg daar nog wat verfrissende pasta, knapperige aardappeltjes en versgebakken brood aan toe, en het feest is compleet.

Voor jong en oud

Deze avond staat in het teken van samenzijn. Volwassenen kunnen genieten van een aperitief, inbegrepen in de entreeprijs van 20 euro. Voor de jongsten onder ons, staat een verfrissend brikje fruitsap klaar, alles voor een vriendelijke prijs van 12,50 euro.

Kaarten voor een onvergetelijke avond

Wilt u deel uitmaken van deze buitengewone ervaring? Haal dan uw kaarten bij de dappere brandweerlieden van Post Koekelare of bel 0493/53.60.21 Een avond waar smaken en saamhorigheid samenkomen, georganiseerd door degenen die dag in dag uit voor ons in de bres springen.

( tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )