Heropening Colruyt Hooglede: een vernieuwd verhaal

Colruyt Laagste Prijzen in Hooglede heropent zijn deuren met een uitgebreider aanbod aan producten en een sterke focus op duurzaamheid. Klanten kunnen genieten van een efficiëntere winkelervaring en het gemak van Collect&Go. De opendeuravond op dinsdag 7 mei belooft een unieke kennismaking te worden met de vernieuwde winkel.

Op een aangename lentedag, aanstaande woensdag 8 mei 2024, wordt het hoofdstuk van Colruyt Laagste Prijzen in Hooglede opnieuw ontsloten. De iconische vestiging aan de Ieperstraat ondergaat een metamorfose, uitmondend in een uitgestrekte ruimte van 2.039 m2, doordrongen van een breder spectrum aan producten. Een evolutie die niet enkel gericht is op de behoeften van de klanten, maar ook op de cruciale kwestie van duurzaamheid.

Een overvloed aan opties

Het herontworpen Colruyt Laagste Prijzen in Hooglede ontvouwt zich over een extra 350 m2, doordrenkt met een uitgebreider scala aan kwaliteitsproducten tegen de meest competitieve tarieven. Amelie Malfait, de toegewijde gerant, verklaart: “We voegen ongeveer 400 voedingsproducten en 2.000 non-food producten toe aan ons assortiment. Met 10 extra diepvrieskoffers en een vernieuwde beenhouwerij, waarbij het open atelier alle charcuterie- en vegetarische opties omvat, streven we naar een ongeëvenaarde winkelervaring.” Een optimalisatie van het winkelpad verhoogt de efficiëntie en het comfort voor de klant.

Een groene toekomst

Duurzaamheid staat centraal in de transformatie van de winkel in Hooglede. Energiezuinige LED-verlichting, gestuurd door intelligente sensoren, dompelt de ruimte onder in een sfeer van efficiëntie, waarbij tot 30% energie wordt bespaard. Restwarmte van koelsystemen wordt gerecupereerd, terwijl het ventilatiesysteem maar liefst 75% van de geproduceerde warmte hergebruikt. Een gesloten, energiezuinig koelsysteem siert de beenhouwerij, terwijl zonnepanelen op het dak bijdragen aan de productie van groene stroom. Colruyt omarmt deze maatregelen om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen en zijn energie-efficiëntie te maximaliseren, als een ode aan de toekomst van onze planeet.

Collect&Go: Jouw persoonlijke assistent

In Hooglede kunnen klanten gebruik blijven maken van het vernieuwde afhaalpunt van Collect&Go, de innovatieve online boodschappendienst van Colruyt Group. Door simpelweg hun boodschappenlijstje door te sturen via de website of app, kunnen klanten hun producten ophalen op een tijdstip naar keuze, met een zorgeloos gemak dat alleen Colruyt kan bieden.

Een avond van open deuren

Gerant Amelie Malfait deelt enthousiast: “Samen met ons toegewijde team kijken we ernaar uit om onze gewaardeerde klanten opnieuw te verwelkomen. We nodigen hen graag uit om als eerste kennis te maken met de vernieuwde winkel tijdens onze opendeuravond op dinsdag 7 mei, van 17 tot 20 uur.”

Praktische informatie

Colruyt Hooglede Ieperstraat 88 8830 Hooglede

Openingsuren: Maandag – Zaterdag: 8.30 – 20 u. Vrijdag: 8.30 – 21 u.

(Tekst Serge Jansen van www.westnieuws.be)