Hartverscheurende diefstal schudt Zwevegem op

Een diefstal in Zwevegem schokt de gemeenschap als autodieven een Mini Cooper, een Kawasaki-motor en een vier maanden oude Franse buldog genaamd Renée stelen. Saens Loyson en Leonie Victor worden diep bedroefd door de brutale daad. Camerabeelden onthullen de gebeurtenissen, terwijl de politie het onderzoek voortzet in de hoop de gestolen eigendommen en Renée terug te brengen naar haar eigenaars.

Onze geliefde gemeenschap opgeschrikt door brutale roof

Maandagmorgen werd de rustige sfeer van Zwevegem wreed verstoord door een schokkende diefstal die het hart van een jong koppel heeft gebroken. Autodieven sloegen toe, niet alleen namen ze een waardevolle Mini Cooper S en een kostbare Kawasaki-motor mee, maar ook ontvoerden ze een lid van de familie – een vier maanden oude Franse buldog genaamd Renée. De 28-jarige Saens Loyson en zijn partner Leonie Victor, 25, zijn verbijsterd en diep bedroefd door deze harteloze daad.

Verdwijning onthuld door alarmerende ontdekking

In de vroege ochtend van maandag, omstreeks 6.20 uur, ontdekte Leonie het grimmige tafereel dat zich had voltrokken terwijl de duisternis nog heerste. Een BMW Coupé met Franse nummerplaat sloop de straat in, als een schaduw in de nacht. Tegen 6.15 uur waren de dieven al vertrokken, met in hun bezit de gestolen voertuigen en het kostbaarste bezit van Saens en Leonie – hun geliefde Renée. Het koppel was zich van geen kwaad bewust, rustend in hun slaap, terwijl buiten de diefstal plaatsvond.

Hulp van de gemeenschap en de wetshandhaving

Dankzij oplettende buren werden de gebeurtenissen vastgelegd op camerabeelden, waardoor Saens en Leonie een glimp kregen van de duistere activiteit die zich voor hun deur afspeelde. De politie is ingeschakeld en onderzoekt de zaak met de hoop om de gestolen eigendommen en bovenal de geliefde Renée terug te brengen naar haar bezorgde eigenaars.

Saens doet een dringende oproep aan de gemeenschap: “Iedereen die iets verdachts heeft gezien, of mogelijk informatie heeft die kan leiden tot de terugkeer van onze voertuigen en vooral onze geliefde Renée, wordt vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politiezone Mira, die met toewijding aan deze zaak werkt.”

De brute diefstal heeft Zwevegem geschokt en verontwaardigd achtergelaten, en de hoop op een snelle en veilige terugkeer van de gestolen bezittingen blijft hoog.

(Tekst: Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be)