Hardwerkende zelfstandigen houden balans

In België werkt een aanzienlijk deel van de zelfstandigen meer dan vijftig uur per week, maar behoudt toch een gezonde werk-privébalans. ACERTA speelt hierin een ondersteunende rol en heeft zich gevestigd als een betrouwbare partner voor professionals in heel het land.

Een toewijding die grenzen kent

In ons hedendaagse België blijkt een aanzienlijk deel van de zelfstandigen zichzelf te overstijgen door meer dan vijftig uur per week te werken. Ondanks deze lange uren blijft hun mentale gezondheid opvallend intact, met maar liefst twee derde die tevredenheid uitdrukt over hun balans tussen werk en privéleven.

ACERTA: Een steunpilaar voor professionals

ACERTA, een Belgische speler in de hr-sector, heeft zich gericht op het stroomlijnen van administratieve processen, waaronder loonverwerking, sociale zekerheid en vestigingsformaliteiten. Daarnaast adviseert en bevordert de groep de professionalisering van het hr-beleid voor diverse ondernemingen en organisaties. Hun motto: “De kracht van mensen”. De groep streeft ernaar om dit potentieel te maximaliseren en werkt daarom samen met een breed scala aan professionals, van starters en zelfstandigen tot grote privéondernemingen en overheidsinstellingen.

Met een indrukwekkend netwerk van meer dan 1400 medewerkers verspreid over 26 kantoren in heel België – van Vlaanderen en Brussel tot Wallonië – is ACERTA niet zomaar een naam in de branche. Hun invloed is duidelijk zichtbaar, met één op de vier starters en één op de drie zelfstandigen die hun diensten gebruiken. Deze cijfers getuigen van hun expertise en het vertrouwen dat de Belgische beroepsbevolking in hen stelt.

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be