Gruwelijke Vondst in Albertkanaal ter hoogte van Oupeye: Verminkt Lichaam van een Vrouw Buitensporig Onthuld in een Rondzwervende Koelkast op het Kanaal!

Een schokkende ontdekking in Oupeye, waar een oplettende getuige een drijvende koelkast uit het Albertkanaal haalde. Binnenin werden de gruwelijk verminkte ledematen van een vrouw gevonden. Hoewel het onderzoek nog in volle gang is en veel vragen onbeantwoord blijven, wordt moord of aanslag als waarschijnlijk scenario gezien.

Macabere Ontdekking in Oupeye: Vrouwelijke Lichaamsdelen Verstopt in een Drijvende Koelkast op het Kanaal

Een absoluut schokkende en angstaanjagende ontdekking heeft het rustige dorpje Oupeye opgeschrikt. In een koelkast, die op een bizarre wijze dobberde op het Albertkanaal ter hoogte van Hermalle-sous-Argenteau (Oupeye), werden dinsdag de ledematen van een vrouw aangetroffen. Dit gruwelijke nieuws werd door het parket van Luik bevestigd na een eerste rapport van Sudinfo op woensdagochtend.

Huiveringwekkende Vondst Dankzij Oplettende Getuige

Een alerte getuige werd getriggerd door het bizarre zicht van een drijvende koelkast. Hij haalde het object aan land en werd overweldigd door een gruwelijke stank. De politie werd snel gealarmeerd, die bij opening van de koelkast een schokkende ontdekking deed: de ledematen van een vrouw, gruwelijk verminkt.

“Het is momenteel nog niet mogelijk om haar leeftijd of het tijdstip van overlijden vast te stellen”, meldt de plaatsvervangend openbaar aanklager van Luik, Catherine Collignon.

Sporenonderzoek in Volle Gang

Een team van forensische specialisten, waaronder een lijkschouwer, een laboratorium en een slachtofferidentificatieteam, werden dinsdag naar de plek des onheils gestuurd. Eerste bevindingen wijzen erop dat de aangetroffen ledematen van dezelfde persoon zijn.

Een intensief onderzoek is opgestart en toevertrouwd aan de Federale Gerechtelijke Politie (FGP) van Luik. Zij zullen het DNA van de gevonden ledematen analyseren en de informatie kruisen met de gegevens van vermiste personen. De prioriteit is nu het identificeren van het slachtoffer.

Grote Vragen Blijven Onbeantwoord

Met het onderzoek nog in de kinderschoenen blijven veel vragen onbeantwoord. Hoe is de koelkast in het Albertkanaal terechtgekomen? “Alle scenario’s liggen open. Het kan een koelkast zijn die vanuit een autokoffer of een boot is gegooid. We hebben echt een breed onderzoekspad voor ons, en dat is de reden waarom een onderzoeksrechter is aangesteld,” voegt Catherine Collignon toe.

Eén hypothese wordt echter niet in twijfel getrokken: dat van een moord of een aanslag.

( Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )