Glanzende middag van mode en stijl in Diksmuide

OCRA Diksmuide heeft opnieuw een schitterende modeshow georganiseerd in samenwerking met Claudia Assez, waarbij de catwalk tot leven kwam met een verfrissende collectie gepresenteerd door zorgvuldig geselecteerde modellen. De avond werd afgesloten met heerlijke lekkernijen en de mogelijkheid om de prachtige kleding van dichtbij te bekijken bij Claudia’s winkel.

OCRA Diksmuide heeft opnieuw een betoverende avond van mode en stijl georganiseerd, in samenwerking met Claudia Assez, in de prachtige setting van OC ten Patershove. De modellen, zorgvuldig geselecteerd door OCRA, presenteerden een verfrissende en prachtige collectie samengesteld door Fashion Claudia.

Een catwalk glans

De rode loper werd uitgerold, de catwalk werd verlicht en de modellen betraden met zelfvertrouwen het podium, klaar om het beste van zichzelf te tonen. Elke stap, elke beweging was doordrenkt met gratie en elegantie, waardoor de collectie tot leven kwam voor het publiek.

Een delicatesse van chocolade en artverwarmend IJs

Tijdens de show werden alle aanwezigen getrakteerd op heerlijke chocolade van het bijzondere X-kwisit, een juweel te vinden op de markt in Diksmuide. De verfijnde smaken en ambachtelijke bereiding waren een ware traktatie voor de zintuigen.

Nabijheid van mode en klasse

En voor degenen die het spektakel hebben gemist, biedt deze gelegenheid een glimp van de prachtige modellen in actie. De prachtige kleding die tijdens de show werd getoond, is nog steeds verkrijgbaar bij Claudia, gevestigd in de Generaal Baron Jacquesstraat 37 te Diksmuide. Een kans om zelf een vleugje van deze verfijnde stijl toe te voegen aan de eigen garderobe.

(Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be)