Gemak dient de senior: Nieuw betalingssysteem in De Panne

In De Panne introduceert Team Welzijn – Senioren vanaf september een 10-beurtenkaart voor diverse activiteiten, waardoor senioren eenvoudiger en efficiënter kunnen betalen.

De senioren in De Panne krijgen binnenkort te maken met een vernieuwende wind die hun deelname aan diverse activiteiten nog aangenamer zal maken. Dankzij een initiatief van Team Welzijn – Senioren is het binnenkort mogelijk om op een veel efficiëntere manier te betalen voor hun geliefde bezigheden.

Een waaier aan activiteiten zonder betalingsperikelen

Van aquarel- en acrylschilderen tot lijndansen en van karaoke tot Tai Chi en yoga: het is slechts een greep uit de vele activiteiten die het seniorencentrum in De Panne te bieden heeft. Vanaf september hoeft men niet langer per activiteit te betalen, maar kan men profiteren van de nieuwe 10-beurtenkaart.

Efficiëntie in een kaart gevat

Stel je voor: je koopt één keer een kaart voor €20 en kunt vervolgens aan tien sessies lijndansen of schilderen deelnemen. Geen gedoe met kleingeld bij ieder bezoek. Voor de yogaliefhebbers is er een kaart van €30 en voor stoelyoga betaal je €40 voor tien sessies.

Stempel en ga

Bij elk bezoek wordt de kaart eenvoudigweg afgestempeld door een begeleider of leraar. Wanneer alle stempels zijn verzameld, kan men een nieuwe kaart aanschaffen. Dit nieuwe systeem zal ook worden ingezet voor diensten zoals de Seniormobiel en de warme maaltijden op maandagen en woensdagen.

Hoe en wat betreft geldigheid

De 10-beurtenkaart is verkrijgbaar aan de balie van Team Welzijn – Senioren in De Boare. De meeste kaarten hebben een onbeperkte geldigheidsduur, maar voor de schildercursussen geldt een periode van vier maanden, vanwege de beperkte beschikbaarheid.

Wie meer informatie wenst, kan terecht bij Team Welzijn – Senioren via 058-42 97 65 of senioren@depanne.be.

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be