Feest in De Zonnebloem Ardooie – Fancy Fair! – 27 maart 2022

Op zondag 27 maart is er de ganse dag feest op de Gemeentelijke Basisschool De Zonnebloem Ardooie)!

We openen om 11:00 ons vernieuwde kleuterspeelplaats. De Burgemeester Karlos Callens en de Schepen van Onderwijs mevr. Buyck zullen een woordje doen. 

  1. Een nieuwe kleuterspeelplaats! 

In 2019 werd er van de Vlaamse overheid een project gestart voor het vergroenen en beweegvriendelijker maken van speelplaatsen. Er kon met dit project een subsidie van 15 000 euro verkregen worden. Slechts enkele scholen konden van dit maximumbedrag genieten. “De Zonnebloem is door hun sterk dossier uit de vele scholen gekozen.” In samenwerking met de Vriendenkring, CERA en de gemeente werden voldoende gelden vrijgemaakt om dit mooie project waar te maken. 
De leerlingen tekenden hun droomspeelplaats, de ouders kregen inspraak en het plan werd geboren. Het resultaat van al dit fijne werk kan u zondag bewonderen. Een kleuter zal de speelplaats plechtig openen rond het uur van 11:15. Wil u erbij zijn? Aarzel dan zeker niet. Iedereen is welkom. 

  1. Een nieuwe look, een nieuwe website! 

Dit is nog niet alles… ja, ook onze huisstijl zal er vanaf nu iets anders uitzien. We hebben een nieuwe logo! Maar ook Rumi & Romi (te bewonderen op onze affiche) zijn onze ‘nieuwe’ vriendjes. We hebben zelfs een nieuwe website. Deze zal ook vanaf zondag online komen. Nog even geduld dus. 
In bijlage kan u dus het nieuwe logo vinden (kleur). Het oude logo kan u ook nog vinden. Hierop kan u nog de ‘oude’ versie van de vriendjes zien. 

U hoort het, reden genoeg voor een dag feest in De Zonnebloem. 

  1. Fancy Fair, een reden om te feesten! 

De ganse dag  is er op school bar en lekkere verse hapjes. In de namiddag gaan we wandelen of fietsen. Er is randanimatie voorzien voor alle kinderen. Niemand zal zich vervelen. 


WAAR : HEMELSTRAAT 14 – 8850 ARDOOIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *