Fanfare KMV de Leiezonen schenkt 750 euro aan SoMiVal na succesvolle voorstellingen

Fanfare KMV De Leiezonen uit Desselgem schenkt 750 euro aan SoMiVal, een lokale sportorganisatie voor mensen met een beperking. De donatie volgt op drie succesvolle voorstellingen in april. Het initiatief kwam voort uit het enthousiasme van een jonge fan van de fanfare met een meervoudige beperking. SoMiVal zal het geld gebruiken voor de aanschaf van een verzorgingstafel. De fanfare benadrukt de toewijding van alle betrokkenen en kijkt uit naar toekomstige evenementen.

Fanfare KMV De Leiezonen uit Desselgem heeft 750 euro geschonken aan SoMiVal, een lokale sportorganisatie die zich inzet voor mensen met een beperking. De donatie vond plaats op 25 mei en werd overhandigd door voorzitter Kasper Vanoverbeke, ondervoorzitter Hans Debrabandere en muzikant Krist Balcaen.

Succesvolle Voorstellingen

Deze gulle gift kwam voort uit drie succesvolle voorstellingen die de fanfare in april organiseerde in Waregem, ten voordele van het goede doel. Het evenement trok niet alleen lokale muziekliefhebbers, maar ook supporters van SoMiVal die het initiatief van harte steunden.

Toewijding aan het Goede Doel

Hans Debrabandere legt uit waarom de fanfare besloot SoMiVal te steunen: “Vorig jaar brachten we een bezoek aan Lander Blomme uit Waregem, een jongen met een meervoudige beperking en een grote fanfare-fan. Zijn enthousiasme tijdens ons bezoek bracht zoveel teweeg bij onze muzikanten dat we meer wilden doen.”

Een Steun in de Rug

De cheque werd in ontvangst genomen door An Vanheusden, voorzitter van SoMiVal, die dankbaar reageerde: “SoMiVal zal dit mooie bedrag gebruiken om een verzorgingstafel aan te schaffen. Deze mobiele tafel zal gebruikt worden om mensen met een beperking beter te kunnen aan – en uit te kleden.”

Dankbaarheid en Toewijding

Kasper Vanoverbeke, een trotse voorzitter van de fanfare, benadrukt het harde werk van alle betrokkenen: “Het is mooi om te zien dat al onze muzikanten zich keihard voor dit project hebben ingezet. En ook een grote dank aan alle bezoekers, want zonder hen zou dit niet mogelijk geweest zijn. Wij zien iedereen uiteraard heel graag terug eind dit jaar voor ons volgende concert.”

Meer Informatie

Voor meer informatie over Fanfareorkest KMV De Leiezonen en hun activiteiten kun je contact opnemen via info@kmvdeleiezonen.be of een kijkje nemen op hun website www.kmvdeleiezonen.be.

Tekst Serge Jansen van www.westnieuws.be