Niet gecategoriseerd

Familiedrama in oudenburg, eindigt in Bredene

De dader van een gezinsdrama in Oudenburg heeft zich zonder enige schermutseling laten overmeesteren. Hij stond urenlang met een wapen op het dak van een appartementsgebouw in Bredene te zwaaien. Dat pistool had hij een half uur voor zijn arrestatie wel al weggegooid. Eerder vandaag werd het levenloze lichaam van een vrouw aangetroffen in de garage.  Haar drie kinderen werden vastgebonden maar ongedeerd op de bovenverdieping gevonden. De feiten zelf zouden zich zondagnacht hebben afgespeeld. Er is nog een tweede verdachte opgepakt die eveneens aanwezig zou geweest zijn tijdens het familiedrama. De man werd in het Oost-Vlaamse Melle in de boeien geslagen.

De dader leek er lange tijd een ‘spelletje’ van te maken. Hij legde meermaals het wapen voor zich op de grond en stond met zijn armen te zwaaien. Hij deed alsof hij zich overgaf, maar nam na enkele tellen dan weer het pistool op en vuurde ermee in de lucht. De man leek te genieten van de aandacht. Hij wuifde meermaals naar beneden en stond breed gesticulerend op het dak. 11, 12 en 15 jaar

Het levenloze lichaam van de vrouw werd vanmiddag aangetroffen in de garage van een woning in de Vijfwegstraat in Oudenburg. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en troffen de drie kinderen van de vrouw – 11, 12 en 15 jaar oud – ook in het huis aan. Zij bevonden zich vastgebonden, maar ongedeerd op de bovenverdieping. Ze waren uiteraard erg onder de indruk van de gebeurtenissen en zijn opgevangen door slachtofferhulp van de politie. Het gaat om kinderen die de vrouw overhield aan een vorige relatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *