Els Leenknecht, voorzitter van de Diksmuidse gemeenteraad sprak in de laatste gemeenteraad over het dilemma van de terugkeer

Els Leenknecht, voorzitter van de gemeenteraad in Diksmuide, deelde haar reflecties over de overgang van zomer naar werk tijdens een inspirerend voorwoord. Ze sprak over het universele gevoel van verlangen naar verandering na een vakantie en benadrukte het belang van verenigingen voor de gemeenschap van Diksmuide.

Kent u dat gevoel? Els Leenknecht wel. Na een zomer van rust en herbronning, leek de eis van het professionele leven voor Els Leenknecht overweldigend. Er ontstond een verlangen naar een ander pad, een leven waarin je je passies volgt. Els Leenknecht sprak openhartig over dit universele gevoel dat diep geworteld zit in ons allemaal.

Verloren en hervonden inspiratie door Els Leenknecht

Na een zomer van rust kan het moeilijk zijn om terug te keren naar de dagelijkse sleur. Els Leenknecht weet dit maar al te goed. Onze geesten, ooit gevuld met de zoetigheid van ontspanning, moeten zich nu weer aanpassen aan de bittere realiteit van verantwoordelijkheden. Maar het is juist deze transitie, zoals Els Leenknecht benadrukte, die ons vormt en ons voorbereidt op de uitdagingen die voor ons liggen.

Els Leenknecht over de kracht van verenigingen

In deze tijden van reflectie en vernieuwing wilde Els Leenknecht de aandacht vestigen op het belang van verenigingen voor de stad . Ze vormen het kloppende hart van Diksmuide, een bron van verbinding en gemeenschapsgevoel. Els Leenknecht gelooft sterk in hun invloed en benadrukte hun onschatbare waarde.

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be