Een zomersportief afscheid: de magie van de United Spurs Afterwork

United Spurs organiseert een groots afterworkfeestje op 31 augustus bij Sportcampus Lange Munte. Met een mix van muziek, eten en sportieve vieringen, nodigt het evenement iedereen uit om de zomer in stijl af te sluiten.

Kortrijk, Sportcampus Lange Munte – 31 augustus, 18:00 uur

De zwoelste nacht van de zomer

Als de zon zachtjes over de horizon glijdt op donderdag 31 augustus, worden de inwoners van Kortrijk en ver daarbuiten uitgenodigd om een beeldschoon zomerseizoen af te ronden op een plek waar sportieve hartstocht en sfeer samenkomen. Het Xtra Time terras van Sportcampus Lange Munte, een epicentrum van topsport, wordt getransformeerd tot een levendige viering van fysieke prestaties, gemeenschapszin en feest.

Gastronomie ontmoet ritme

Terwijl het academische jaar zijn intrede doet, ontwaakt ook het sportseizoen uit zijn zomerdutje. United Spurs zet dit moment luister bij door jong en oud te verleiden voor een avond onder de sterren. De geur van pizza’s, vers uit de foodtruck, vult de lucht, en de betoverende beats van DJ’s Feliz en Low-ra beloven de zielen te beroeren.

Het gaat echter niet alleen om de viering, maar om de gemeenschap. De kern van dit alles is de vereniging. De United Spurs, met hun immer groeiende gemeenschap van 3.000 leden, streven ernaar een stempel te drukken op het hart van Kortrijk.

Ambities en aspiraties

De dieperliggende wens? Deze Afterwork dient als platform om het visionaire project van topsport in Kortrijk te belichten. Het doel is om het tastbaar en voelbaar te maken, en wat kan dat beter dan op de grond die door vele topatleten als thuis wordt beschouwd? Het is een avond van beloften en potentieel, waarbij elke glimlach, elke lach en elk gesprek bijdraagt aan de tapestry van de gemeenschap.

Expertise in het spel

Als kers op de taart biedt de avond ook een zeldzame kans voor bedrijven om te duiken in de wereld van sportsponsoring. Om 18u30 zal de vermaarde Andy Hancock, een icoon in de wereld van sportsponsoring, zijn wijsheid delen. Het is een unieke gelegenheid voor bedrijven om te begrijpen hoe ze hun bijdrage aan sport kunnen maximaliseren, en voor sportbestuurders om te leren hoe ze hun sponsors meer waarde kunnen bieden.

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be