Een zomerspektakel met Samson & Marie in Plopsaland De Panne

In de gloeiende zon, tussen het gezang van de vogels en het gelach van talloze kinderen, begeeft zich in het Proximus Theater van Plopsaland De Panne een bijzonder duo: Samson & Marie. De sfeer belooft, zoals elke zomer, betoverend te worden, en de verwachtingen rijzen met elke voorbijgaande dag.

Twee figuren, één bestemming

Zoals de seizoenen het theater elke zomer sieren, brengen Samson & Marie hun karakteristieke charme met zich mee. Hun ogen sprankelen bij de gedachte aan de reis voor drie personen naar de Antillen, die ze hebben gewonnen. Maar wie zal hen vergezellen op deze exotische reis? Zal het meneer de burgemeester zijn, die humor in zijn zakken draagt? Of misschien brandweerman Bill, de nieuwe en energieke verschijning van het jaar? De spanning is te snijden.

Muzikale beloftes

Maar het is niet enkel spanning en avontuur wat de klok slaat. Samson & Marie hebben voor hun trouwe publiek een muzikaal geschenk in petto. Hun nieuwe album “Samson & Marie 3” is een harmonische samenkomst van nostalgie en vernieuwing. De oude klassiekers krijgen een nieuw jasje, terwijl nieuwe nummers voor een frisse wind zorgen. De officiële release in november wordt met spanning tegemoet gezien, maar de eerste klanken kunnen al vooraf beluisterd worden.

Een zomers tableau

De lente maakt plaats voor de zomer, en met elke nieuwe dag wacht een nieuwe show. Tot de 25ste augustus zullen er elke weekdag twee voorstellingen zijn, die voor alle bezoekers van het park toegankelijk zijn. Voor wie het volledige palet aan zomerevenementen wil ontdekken, is er een schat aan informatie te vinden op www.plopsalanddepanne.be

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be