Een zinderend mysterie bij KLJ Gits

KLJ Gits opent haar nieuwe seizoen met een zinderend thema rond ‘De Mol’ op 24 september. Een reeks activiteiten en evenementen staat op de rol voor het jaar 2023-2024, waarbij gemeenschap en verbondenheid centraal staan.

Het spel van vertrouwen en wantrouwen

In de schaduw van het pittoreske Gits, bevindt zich een broedplaats van jong enthousiasme, verwachting en mysterie. KLJ Gits heeft besloten dit jaar op een bijzondere noot te beginnen. Het dorpsplein zal gonzen van de fluisteringen, want het jaarthema luidt: “Da’s botten aan en gaan.”

Mysterie op ‘t Chringene

Zondag 24 september zal ’t Chringene in het teken staan van strategieën, samenwerking en een brandende vraag: wie onder ons is ‘De Mol’? Als in een literaire thriller zal het gevoel van anticipatie hangen; spanning die met een mes te snijden is. Ieder persoon, vanaf geboortejaar 2008, mag zich melden als deelnemer, of wellicht als stille observator. En terwijl vertrouwen wordt opgebouwd en allianties worden gesmeed, is het zaak om alert te blijven. Want, zoals elk meeslepend verhaal, heeft ook deze dag een verraderlijke wending. Wie is te vertrouwen? En wie draagt het masker van ‘De Mol’?

Samenzijn en vermaak

Men hoeft deze dag niet solo te betreden; breng gezellen mee, vrienden of familie. Mocht de mysterieuze startdag aan je voorbijgaan, dan nodigt KLJ Gits je alsnog met warmte uit. De schemering van vrijdag 29 september staat in het teken van bowlen; een sport van precisie en gezelligheid.

Voor twijfelaars en nieuwsgierigen, het bestuur biedt een luisterend oor. Vragen dwarrelen niet verloren in de wind, maar vinden hun antwoord op kljgits20@gmail.com.

Een caleidoscoop van activiteiten

Niet alleen mysteries staan op de agenda. Het komende werkjaar 2023-2024 belooft een rijke tapestry van evenementen. Denk aan sfeervolle filmavonden, het vieren van Halloween onder een zilveren maan, koekenverkoop voor de warmste week en een avond waarin thema’s tot leven komen. En laten we de adrenaline van het karten of de rust van een zomerbar niet vergeten.

In de geest van gemeenschap

Bovenal is KLJ Gits een baken van gemeenschap, verbondenheid en jonge energie. Het bestuur nodigt uit, niet als formaliteit, maar met open armen en warme harten.

Contactgegevens: E-mail: kljgits20@gmail.com

(tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be)