Een tijdreis door Vlaanderen: De betovering van Jacky Lafon

Jacky Lafon schittert opnieuw in Het Witte Paard met haar nieuwe show “De Tijd Van Toen”, een muzikale tijdreis door de jaren heen, verrijkt met humor, dans en de onmiskenbare chemie met tegenspeler Patrick Onzia.

In de warme schaduw van het roemrijke Witte Paard, weerklinkt de nostalgie van vervlogen tijden. Jacky Lafon, het juweel van de Vlaamse revue, keert terug met een gloednieuwe voorstelling, getiteld “De Tijd Van Toen”.

Een halve eeuw op de bühne

Met meer dan vijf decennia ervaring, staat Lafon symbool voor de glorie van het Vlaamse podium. Haar ongeëvenaarde vermogen om het publiek te betoveren is legendarisch. Ze gidst hen door een muzikale tijdreis, van de jaren ’50 tot het heden, vermengd met humoristische verhalen uit haar rijke leven.

Glinstering en verleiding

De show baadt in een sfeer van humor en muzikaliteit, met dans als bruisende toets. De Vegas Showgirls brengen een vleugje glitter en glamour, terwijl het kinderballet van Dance Nrgy zorgt voor een onschuldige charme. Patrick Onzia, als de ideale tegenspeler, danst en zingt harmonieus naast Lafon, een duo wiens chemie vonken op het podium slaat.

Echo’s uit de zaal

Na de première weergalmden de enthousiaste stemmen van het publiek: “Wat een schitterende voorstelling! Jacky Lafon blijft een fenomeen in haar vak.” “De Tijd Van Toen raakt zowel de jongere als oudere generaties. Een spektakel voor alle leeftijden.” “Een avond met Lafon is er een die gegrift staat in het geheugen.” Tot de laatste septemberdag kun je dit meesterwerk nog bewonderen in Het Witte Paard te Blankenberge. Wacht niet langer en laat je meevoeren op deze unieke tijdreis.

Praktisch De Tijd Van Toen:

Elke zondag-, maandag- en dinsdagmiddag tot 3 september en elke vrijdag, zaterdag en zondag van 10 september t.e.m. 30 september. Boeken kan via www.witte-paard.be of via 070 250 200

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *