Een onverwachte wending op de Oostendse boulevard

Op de Albert I-promenade in Oostende werd een 74-jarige vrouw tijdens haar avondwandeling aangereden door een gocart. Een voorbijganger bood onmiddellijk hulp en haalde medische assistentie, terwijl de bestuurder van de gocart doorreed. De dame is naar het ziekenhuis gebracht voor verdere verzorging.

Oostende, 13 augustus 2023, 18:00 uur – Albert I-promenade

Zwoele zomeravond krijgt schaduwzijde

Het was een zondagavond zoals vele, op de Albert I-promenade in Oostende. De lucht was gevuld met het geluid van lachende mensen, spelende kinderen en de verfrissende geur van de zilte zee. Echter, deze harmonie werd bruusk onderbroken toen een gocart vanachter de 74-jarige wandelaarster naderde.

Zorgeloze wandeling verstoord

Niet ver van het Zeeheldenplein, werd deze dame, gedrenkt in de late zonnestralen, onverwacht en met verrassende snelheid aangereden. Wat bedoeld was als een rustige wandeling eindigde abrupt door de onoplettendheid van de gocart bestuurder.

Hulp uit onverwachte hoek

Een attente voorbijganger aarzelde geen moment en snelde toe om eerste hulp te bieden. Met dezelfde urgentie haastte deze Samaritaan zich naar de medische post op het strand, hopend dat professionele zorg het verschil zou maken. Terwijl de tijd leek stil te staan, koos de gocart bestuurder ervoor om zijn weg te vervolgen, het lot van de dame onbekend latend.

Op zoek naar genezing

Uiteindelijk werd de 74-jarige dame, die vermoedelijk een rustige zomeravond voor ogen had, afgevoerd naar het ziekenhuis, op zoek naar heling en troost.

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *