Een odyssee van wijsheid in Oostende

Op 26 november 2023 opent de Spirituele Bloom Fair haar deuren in Oostende voor een dag vol met spirituele verrijking. Workshops, lezingen, persoonlijke consultaties en een diversiteit aan stands bieden bezoekers de kans om te groeien in bewustzijn en welzijn. Het is een gelegenheid die men niet mag missen.

Op de drempel van winter, wanneer de dagen korten en de schaduwen lengen, opent Oostende haar deuren voor een bijzondere samenkomst. De Spirituele Bloom Fair, een evenement dat de esoterische kennis en het welbevinden van lichaam en geest viert, zal plaatsvinden op 26 november 2023. Deze dag, die zich ontvouwt van 10 uur ‘s ochtends tot het schemeruur van half zes, belooft een verrijking te zijn voor eenieder die het pad van zelfontdekking bewandelt.

In het hart van de verlichting

Bloom, een baken van spirituele verkenning, heeft haar wortels diep in de vruchtbare bodem van de mindfulnes. Met een verlichte visie die verder reikt dan het tijdschrift dat haar naam draagt, opent Bloom werelden met haar workshops, lezingen en een online platform dat de bezoeker begeleidt naar een hoger bewustzijnsniveau. De Spirituele Fairs van Bloom zijn een toevluchtsoord voor zij die zoeken naar kennis en wijsheid in tijden van onzekerheid en verandering.

Meer dan mystiek

Het aanbod van de Spirituele Bloom Fair is als een veelkleurig tapijt van kennis en ervaring. Of het nu gaat om de sterrenbeelden die onze bestemmingen weven, of het kaartleggen dat de sluier van het onbekende oplicht, bezoekers zullen een schat aan ervaringen opdoen. Intuïtief schilderen, yoga, en ademwerk zijn slechts enkele van de wegen die men kan bewandelen op deze dag van ontdekking en verlichting.

Een symfonie voor de ziel

Eva Vanooteghem, de architect van deze beurs, spreekt van een inspiratie voor geest, lichaam en ziel. Gratis lezingen en workshops zullen doorheen de dag een licht werpen op de vele facetten van het spirituele leven.

De ontmoetingsplaats

Duin en Zee zal dienen als de fysieke en spirituele ruimte waar deze reis zich zal ontvouwen. Met de Holistic Zone en de Jupiter Zone, biedt de fair een landschap van inzichten en belevingen.

Een oase van ontdekkingen

Wat staat de avontuurlijke ziel te wachten op deze fair? Consultaties met levenscoaches en experts, een markt van spirituele schatten, en lezingen die de sluier van het alledaagse leven optillen. De dag biedt ook een kans op bijzondere prijzen en een ruimte om te genieten van een hapje en een drankje in het gezelschap van gelijkgestemden.

De stem van de bezoeker

Virginie G., een trouwe bezoeker, getuigt over de rijkdom die zij vindt op de Spirituele Bloom Fairs: van kaartensets tot edelstenen en boeken die haar ziel raken.

Uw pad naar de Spirituele Bloom Fair

Tickets voor deze dag van spirituele ontdekking zijn online beschikbaar. Dit is een uitnodiging om deel te nemen aan een ervaring die verder reikt dan het materiële.

Programma workshops/demonstraties/lezingen 26 november


Jupiter Zone
11.15 uur: Handlezen, Willem De Baets
12.00 uur: Het geheim van verborgen stress en uitputting, Nadia Van Kersschaver
12.45 uur: Een unieke inkijk in persoonlijke ontwikkelingsprocessen, Els Van Poucke, Willy Inghelbrecht
& Lien Vansteenkiste
13.30 uur: Emoties van organen, Caroline Risack

14.15 uur: Astrologie in 2023-2024, Paul van Egghen
15.00 uur: Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi
16.00 uur: Een Reis naar Transformatie, ‘Get Inspired’ by Nicola (19), Mieke (43) & Freddy (64)


Holistic Zone
10.30 uur: Openingsmeditatie, Paul Van Egghen
11.00 uur: Ontdek het revolutionaire Energy Enhancement SystemTM️, Jonathan Bossaer
11.45 uur: Angsten en essentiële oliën, Ashton Mattan
12.30 uur: Leren Loslaten, Nadia Comairi
13.30 uur: De Gnostische Cirkel, naar een nieuwe taal van eenheid, Marc Fleureck
14.30 uur: Leven op het ritme van de natuur, Sabine Martens
15.30 uur: Ontdek de sleutels naar het bereiken van JOUW vrijheid, OMNIGO 360
16.30 uur: Hartzingen, Nicole Denoo

Tickets aan de deur kosten €12,-. Wie de code BLOOMFAIR artikel Westnieuws.be Andy Vermaut en Serge Jansen aan de inkom zegt, kan een korting van €2,- verkrijgen. Deze mensen kunnen ook kiezen voor de ‘Happy Hour-formule’ (2 binnenkomen = 1 betalen) van 12 tot 13u.

( tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )