Een nieuw tijdperk voor Colruyt Nieuwpoort: Meer dan een winkelervaring

De heropening van Colruyt Nieuwpoort markeert een nieuwe fase voor de winkel met een groter aanbod, een focus op persoonlijke service en duurzaamheid. De winkel, nu uitgebreid en gemoderniseerd, zet zich in voor de beste klantenservice, terwijl het zijn impact op het milieu minimaliseert.

1 april 2024, Nieuwpoort

Na een periode van vernieuwing opent de Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Nieuwpoort opnieuw zijn deuren voor het publiek. Sinds woensdag 27 maart 2024 verwelkomt de winkel, gelegen aan de Jozef Cardijnlaan, zijn klanten in een ruimere en vernieuwde omgeving. Met een uitbreiding tot 2.000 m² onthult de winkel niet alleen een breder scala aan producten, maar ook een state-of-the-art beenhouwerij en een nadrukkelijke focus op duurzaamheid.

Uitbreiding in assortiment en service

Met de toevoeging van 750 voedingsproducten aan het assortiment en de introductie van nieuwe faciliteiten zoals een broodmeubel en extra diepvrieskoffers, zet Colruyt Nieuwpoort grote stappen vooruit in het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen de laagste prijzen. Lieselot Blieck, de gerant van de winkel, belicht de nieuwe beenhouwerij als een centraal punt van interactie: “In ons open atelier kunnen klanten direct vragen stellen aan onze beenhouwers, die het vlees ter plaatse versnijden. Dit zorgt voor een persoonlijke touch in onze dienstverlening.”

Duurzaamheid als kernwaarde

De renovatie van Colruyt Nieuwpoort ging hand in hand met het doorvoeren van duurzame initiatieven. Van energiezuinige ledlampen tot het hergebruiken van restwarmte van de koeling, de winkel zet nieuwe normen voor energiebesparing en de reductie van CO₂-impact. Het dak van de winkel is uitgerust met zonnepanelen, wat de winkel voorziet van groene stroom.

Innovatie in klantenservice met Collect&Go

Voor wie de voorkeur geeft aan online winkelen, biedt Colruyt Nieuwpoort een vernieuwde ervaring met Collect&Go. Klanten kunnen hun boodschappenlijstje eenvoudig doorsturen, waarna de medewerkers de boodschappen klaarzetten voor ophaling op een gekozen moment. De vernieuwde inkom van het afhaalpunt maakt de service nog toegankelijker.

Een warm welkom terug

De heropening werd ingeluid met een opendeuravond op dinsdag 26 maart, waar klanten in een ontspannen sfeer kennis konden maken met de vernieuwde winkel. “Het hele team is enthousiast om onze klanten weer te mogen verwelkomen,” zegt Lieselot Blieck. “We zijn trots op wat we hebben bereikt en nodigen iedereen uit om het zelf te komen ontdekken.”

Auteurs tekst Andy Vermaut +32499357495 en Serge Jansen +32468334833 van www.westnieuws.be email: contact@westnieuws.be