Een nieuw hoofdstuk in de wereld van modelbouw: Waregem verwelkomt Plastic & Steel

Waregem Expo is op 16 en 17 september 2023 de trotse gastheer van de 12e editie van Plastic & Steel. Na 11 succesvolle edities in Affligem komt deze beurs nu naar Waregem met nationale en internationale talenten in de wereld van statische modelbouw. Met meer dan 125 stands en activiteiten voor jong en oud is dit evenement een must voor liefhebbers.

Van Affligem naar Waregem: een evolutie in modelbouw Na een decennium lang het epicentrum te zijn geweest van vakmanschap en passie in Affligem, verlegt de 12e editie van Plastic & Steel haar horizon naar Waregem Expo. Op 16 en 17 september 2023 zullen liefhebbers zich vergapen aan het summum van wat statische modelbouw te bieden heeft. Niet enkel lokaal talent, maar ook regionale, nationale en internationale meesters zullen hun creaties tentoonstellen.

Een samensmelting van culturen en talenten

Handelaars vanuit de verste uithoeken van Europa, zoals Tsjechië en Polen, voegen zich bij dit festijn. Meer dan 125 stands zullen het canvas vormen voor dit artistieke spektakel. Terugblikkend op voorgaande edities, die steevast meer dan 2000 bezoekers trokken, belooft dit evenement een ongekende toeloop.

Samenwerkende krachten achter de schermen

Dit evenement is het resultaat van de gebundelde krachten van IPMS Belgium, Moorsele, Mobiz (Izegem), Mini Wheels (Lichtervelde) en IPMS Denderland. Samen zorgen zij voor een unieke beleving: een beurs vol demonstraties, een wedstrijd voor de meest begaafde modelbouwers en, voor de fijnproevers, een bar met heerlijke versnaperingen.

Een dag voor iedereen

Met een toegangsprijs van slechts 5 euro, en kinderen tot 12 jaar die kosteloos binnen mogen, wordt dit een uitje voor het hele gezin. Leden van nationale IPMS-afdelingen en deelnemers aan de wedstrijd worden eveneens met open armen en zonder kosten ontvangen. Het evenement biedt tevens gratis parkeergelegenheid, waardoor de drempel om deze wereld van creativiteit en innovatie te betreden, zeer laag is.

Contact en verdere informatie Voor meer details en informatie omtrent dit event:

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be