Een moederdag vol melodieën en liefde

Een betoverende middag vol muzikale genoegens vierde Moederdag in het Oud gemeentehuis in Aartrijke. Met optredens van Teschinka, de Fabertjes en Suzy Marrel werd een eerbetoon gebracht aan moeders overal, doordrenkt met liefde, warmte en onvergetelijke melodieën.

In het sfeervolle decor van het Oud Gemeentehuis in Aartrijke ontvouwde zich afgelopen zondagmiddag een betoverende viering ter ere van Moederdag. Het samenkomen van geliefden en muzikale talenten zorgde voor een onvergetelijke ervaring, doordrenkt van liefde en warmte.

De betoverende klanken van Teschinka

De middag begon met de zachte klanken van Teschinka, die met haar fluwelen stem het publiek wist te betoveren. Twee nummers lang nam ze de luisteraars mee op een reis van emotie en herinnering, waarbij haar stem als een warme omhelzing voelde in de intieme setting van het gemeentehuis.

De hartverwarmende optredens van de Fabertjes

Na het ontroerende optreden van Teschinka betraden de Fabertjes het podium, klaar om het publiek te verleiden met hun unieke repertoire. Francis en Mieke brachten niet alleen bekende hits van Will Tura en Nicole & Hugo ten gehore, maar wisten ook de harten te veroveren met hun eigen interpretaties en ongekende charisma. De ambiance was voelbaar, terwijl de middag zich vulde met vreugde en samenhorigheid.

Suzy Marrel: Een stem als geen ander

De hoogtepunten van de middag kwamen tot hun climax met het optreden van Suzy Marrel. Haar stem, zo zuiver als een bergbeekje, raakte de ziel van het publiek en bracht hen in beweging. Met nummers die het hart beroerden en de voeten deden dansen, creëerde Suzy een sfeer van magie en verwondering. Haar nieuwste creatie, “Laat los”, werd ontvangen met open armen en ontlokte tranen van ontroering aan velen in de zaal. En zoals een ware engel van de muziek sloot ze af met “Engelbewaarder”, waarbij de emotie voelbaar was tot in de verste hoeken van het gemeentehuis.

Een middag om te koesteren

Terwijl de laatste klanken wegstierven en de middag langzaam overging in avond, bleef een gevoel van diepe dankbaarheid hangen in de lucht. Deze viering van Moederdag, gevuld met muziek en liefde, zal nog lang nazinderen in de harten van allen die aanwezig waren. Een symfonie van emoties, gespeeld op de snaren van de liefde, in het hart van Aartrijke.

(Tekst Serge Jansen van www.westnieuws.be)