Een mijlpaal verzilverd: Van Dik Hout’s 30-jarig jubileum in volle glorie

Van Dik Hout viert hun 30-jarig jubileum met een meeslepende clubtour door Nederland, met een exclusieve stop in België. Het hoogtepunt van deze viering is een betoverende avond op 30 november 2024 in Owla Brugge. Hun tijdloze hit ‘Stil In Mij’ zal centraal staan, naast andere klassiekers uit hun indrukwekkende repertoire.

In een viering van drie decennia aan muzikale meesterwerken, onthult de Nederlandse band Van Dik Hout hun iconische hit ‘Stil In Mij’ met een grensverleggende clubtour door Nederland, met een exclusieve stop in België. Deze muzikale odyssee bereikt zijn hoogtepunt op 30 november 2024 in de betoverende eventlocatie Owla Brugge.

Een rotsformatie van veerkracht

Met de veerkracht van een legendarische rotsformatie blijft het Nederpopinstituut Van Dik Hout zijn publiek betoveren, beloven ze een avond doordrenkt met rauwe rock en poëtische verhalen. Verwacht een reis door tijd en emotie, met klassiekers als ‘Alles Of Niets’, ‘Op De Golven Dansen Wij’, ‘Mijn Houten Hart’, en het tijdloze anthem ‘Stil In Mij’, die als een baken van herkenning schittert in het duister van de tijd.

Een intieme mijlpaal

De ‘Stil In Mij’ clubtour volgt op een monumentaal jubileumconcert in de majestueuze AFAS Live in Amsterdam, waar de band op 18 mei 2024 hun dertigjarig jubileum groots vierde.

Een gedeelde passie

“Naast het onvergetelijke gala in de AFAS Live, kijken we uit naar het delen van deze bijzondere mijlpaal van ‘Stil In Mij’ tijdens een intieme clubtour met onze trouwe fans. Het biedt een unieke gelegenheid om samen terug te blikken op drie decennia van gedeelde passie en verbondenheid”, verklaarde Van Dik Hout met oprechte dankbaarheid.

tekst Serge Jansen van www.westnieuws.be