“Een grandioze finale: Guga Baul en Jonas Van Thielen sluiten XXL tournee groots af in Oostende”

Guga Baul en Jonas Van Thielen sluiten hun XXL tournee af met een grootse finale in Kursaal Oostende. Hun show ‘Badje vol met stroop XXL’ biedt een unieke mix van humor en nostalgie, waarbij het publiek kan kiezen tussen twee verhalen. De laatste voorstelling vindt plaats op 7 juni 2024 in Oostende.

In een bruisend Kursaal Oostende, waar de golven van de Noordzee haast hoorbaar zijn, bereikt de theatertournee van Guga Baul en Jonas Van Thielen een spectaculair hoogtepunt. Hun voorstelling ‘Badje vol met stroop XXL’, een artistieke reis door de Vlaamse fictie van de jaren 80 en 90, viert hier zijn grande finale.

Een reis door tijd en humor

Het duo, bekend om hun scherpe humor en indrukwekkende acteertalent, heeft een unieke formule ontwikkeld voor deze tournee. Elke avond staat het publiek voor een keuze: duiken ze in het verhaal van ‘Hector’ of ‘Koko Flanel’? Deze interactieve benadering zorgt voor een frisse en dynamische theaterervaring, waarbij geen enkele voorstelling hetzelfde is.

XXL: Een dubbele dosis vermaak

In een gedurfde zet kondigden Guga en Jonas een ‘XXL’ versie van hun show aan, waarbij beide verhalen in één avond worden verteld. Deze XXL-show, een ware marathon van humor en nostalgie, belooft een onvergetelijke ervaring te zijn. Het publiek krijgt een dubbele dosis van het beste dat Guga en Jonas te bieden hebben.

De laatste akte in Oostende

Het is geen toeval dat de laatste voorstelling van deze indrukwekkende tournee plaatsvindt in Oostende, de thuisstad van Guga. Kursaal Oostende, de grootste zaal van de tournee, vormt het perfecte decor voor deze laatste acte. Op 7 juni 2024 zullen Guga en Jonas hier hun ‘Badje vol met stroop XXL’ voor de laatste keer ten tonele brengen.

Praktische informatie

Voor degenen die deze unieke theaterervaring niet willen missen, zijn tickets beschikbaar op www.comedyshows.be. Wees getuige van deze historische avond in Kursaal Oostende, waar lachen en nostalgie hand in hand gaan.

Tekst: Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be