Een glansrijke kunstreis in Sint-Denijs-City

Kunst schittert in Sint-Denijs

18 september 2023, 10:00, Sint-Denijs

Het charmante dorp Sint-Denijs, soms liefdevol het ‘Toscane van Vlaanderen’ genoemd, baadde onlangs in de schijnwerpers dankzij haar allereerste kunstbiënnale. Dit evenement wist in slechts vijf weekenden een indrukwekkende 6000 kunstliefhebbers te lokken.

Overvloed aan media-aandacht

Prominente mediahuizen zoals VRT, Radio 1, Knack en WTV hebben het evenement bezocht. Hun unanieme mening? Een diepgaande waardering voor de inzet en organisatie van dit artistieke evenement.

Een blijvende herinnering

Voorzitter Marc Doutreluingne introduceert met trots een catalogus die zowel de kunstwerken als de betoverende omgeving van Sint-Denijs belicht. Johan Duyck, de belangrijkste samensteller, heeft met dit werk een memorabel document samengesteld.

Jan Leysen, de curator, merkt op: “Deze catalogus is een weerspiegeling van de vastberadenheid en passie van het team achter Sint-Denijs-City.”

Grijp je kans

Tot 24 september 2023 kun je profiteren van een gereduceerde prijs van slechts €30 voor de catalogus. Na 24 september zullen de poorten van deze artistieke reis helaas sluiten. Een unieke gelegenheid die je niet mag missen.

De herinneringen aan Sint-Denijs zullen nog lang nazinderen in onze gedachten.

Contact: Marc Doutreluingne Voorzitter VZW Zen- Kunst- en Cultuurdorp

(tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be)