Een gezellige ochtend in Diksmuide: ontbijt op 10 september met Burgemeester Lies Laridon

Op 10 september 2023 nodigt Burgemeester Lies Laridon van Diksmuide alle inwoners uit voor een speciaal ontbijt in het lokaal dienstencentrum Ten Patershove. Inschrijvingen zijn nu geopend, met een bijdrage van 15 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen onder 12 jaar.

Diksmuide, 10 september 2023 – 8.30 uur Ten Patershove lokaal dienstencentrum, Maria Doolaeghestraat 2, 8600 Diksmuide.

Terwijl de vroege ochtendzon haar stralen voorzichtig door de ruiten van het lokaal dienstencentrum Ten Patershove laat schijnen, worden de tafels zorgvuldig gedekt. Het aroma van versgezette koffie vermengt zich met de geur van versgebakken broodjes, klaar om de inwoners van Diksmuide te verwelkomen. Deze bijzondere ochtend belooft immers meer dan alleen een voedzaam ontbijt; het biedt een unieke kans om de banden met de gemeenschap te versterken.

Speciale gelegenheid

Deze speciale gelegenheid is niet zomaar een ontbijt. Het is een uitnodiging van niemand minder dan Burgemeester Lies Laridon om in een ontspannen sfeer vragen, bedenkingen of gewoon een gezellig praatje te delen. De aanwezigen worden niet alleen verwelkomd door het enthousiasme van de burgemeester, maar ook door een tastbare uitnodiging in pdf-formaat, aangevuld met een gedrukte variant die binnenkort persoonlijk in jawel alle brievenbussen van Diksmuide zal belanden.

Deelname en uitnodiging

Voor wie graag wil deelnemen: de inschrijving staat open voor iedereen. Een bijdrage van 15 euro per volwassene en 10 euro voor kinderen jonger dan 12 jaar volstaat om je plaats te reserveren. De betaling kan worden voldaan op rekeningnummer BE21 0689 3366 1403 van cd&v Diksmuide met de eenvoudige vermelding ‘ontbijt’, gevolgd door je naam en het aantal deelnemende volwassenen en kinderen. Het blijft niet bij een persoonlijke ervaring. Deel deze gelegenheid met familieleden, vrienden, buren en kennissen en versterk samen de banden binnen de gemeenschap.

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be