Een concert met de klank van Queen in OWLA Brugge.

Uilenspiegelevents opende enige tijd geleden OWLA Brugge. Dit was vroeger een Familie kerk in een zijstraat van de Langestraat in Brugge.

Owla Brugge bevindt zich in de voormalige Heilige Familiekerk. De Heilige Familiekerk dateert uit 1904 en bevindt zich in ’t Bilkske, een zijstraat van de Langestraat. Begin 2015 zag de toenmalige Brugse bisschop, Jozef De Kesel, geen toekomst meer in de parochie Heilige Familie en het bijhorende gebedshuis en besloot het kerkgebouw aan de eredienst te onttrekken.

Jonge ondernemers Mon en Zowie Hayen, eigenaars van de Brugse Brasserie Uilenspiegel, zagen in dit gebouw de perfecte plek voor tal van evenementen en laten de locatie verder leven als Owla.

Wie Vrijdag 16 september de OWLA tempel binnen stapte en er zijn ogen sloot hoor er Freddy Murcery.

Het was gewoon ongelooflijk. Queen was in Brugge. Dit waren de woorden die wij hoorden toen het concert voorbij was. de mensen in de zaal waren super tevreden van het optreden van “Mother Murcery”

Mother Mercury, de meest authentieke Queen coverband van Europa, brengt een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen!

Deze vijf professionele muzikanten proberen zich er niet makkelijk van af te maken door een valse snor op te kleven. Neen, meneer! Ze hebben alles op alles gezet om de harmonieën en energie tot het hoogste niveau te tillen, zodat jij kan genieten van de songs, zoals je ze kent van de legendarische albums.

Herbeleef hier het concert

Nog enkele sfeerbeelden

OWLA Brugge heeft nog meer te bieden.

Met een oppervlakte van 270 vierkante meter is deze unieke locatie geschikt voor concerten, optredens, huwelijken, verjaardagsfeesten, communies, bedrijfsevents, congressen, seminaries, mode shows, product voorstellingen en expo’s. Geplande concerten zijn terug te vinden in de kalender of neem contact op voor het organiseren van jouw evenement.

OWLA Brugge vind je in Bilkske 3 te 8000 Brugge 

wenst u meer info dan kan je info vragen via mail: info@uilenspiegelevents.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *