Een avond vol humor op de boerderij

‘Comedy @ The Farm’ brengt op zaterdag 25 mei een unieke avond vol humor naar Proven, georganiseerd door de Landelijke Gilde van Proven. Met Han Solo, Joost Van Hyfte, David Galle en Erhan Demirci belooft het een onvergetelijke ervaring te worden op de prachtige boerderij van Kris en An Desmyttere.

Op zaterdag 25 mei staat er een bijzonder evenement op de agenda in Proven: de eerste editie van ‘Comedy @ The Farm’, georganiseerd door de Landelijke Gilde van Proven. Het belooft een avond vol lachen en entertainment te worden, met vier gerenommeerde stand-up comedians die hun opwachting zullen maken.

Een komedie feestje op het platteland

In de pittoreske omgeving van Proven zullen Han Solo en Joost Van Hyfte het publiek vermaken met hun grappen en grollen, terwijl David Galle het hoogtepunt vormt van de avond met zijn bruisende optreden na de pauze. Erhan Demirci zal de sfeer opwarmen als de charmante gastheer die de avond vakkundig aan elkaar praat.

Een unieke belevenis op de boerderij

De setting voor dit humoristische spektakel is de prachtige boerderij van Kris en An Desmyttere, waar speciaal voor deze gelegenheid de loods wordt omgetoverd tot een intieme theaterzaal. De gasten zullen worden ondergedompeld in een unieke ervaring, omringd door het rustieke landschap van Proven en omarmd door de warmte van het platteland.

Praktische informatie

Locatie: Blokstraat 19, Proven
Datum: Zaterdag 25 mei
Aanvang: 19.30u
Toegang: €20 per persoon

Voor tickets en meer informatie kunt u contact opnemen met Peter via 0472/915911 of mailen naar landelijkegildeproven@hotmail.com

(Tekst Serge Jansen van www.westnieuws.be)