Een Adembenemende Digitale Oase! De Haan Enthousiast over de Lancering van hun Nieuwe Toeristische Website

Grijp je digitale surfplanken, want De Haan heeft zojuist een gloednieuwe, sensationele toeristische website onthuld – www.visitdehaan.be! Deze innovatieve website is een frisse wind in het digitale landschap met een verbluffend modern en aantrekkelijk design dat het unieke DNA van de charmante Belgische kustgemeente volledig weerspiegelt.

De Haan is een betoverende hotspot die een overvloed aan toeristische juweeltjes verbergt en een stroom van nieuwsgierige bezoekers uit zowel binnen- als buitenland ontvangt. Een meeslepende toeristische website die het brede scala aan fascinerende activiteiten en attracties kan presenteren is onmisbaar. En dat is precies wat de gerenoveerde website van De Haan in petto heeft!

Burgemeester Wilfried Vandaele geeft met trots commentaar op de update: “Onze oude toeristische website had een grondige renovatie nodig. Nu bieden we bezoekers een uiterst moderne en aantrekkelijke website waar ze op een intuïtieve en prettige manier hun informatie kunnen vinden. In onze communicatie streven we naar herkenbaarheid. Daarom hebben we gebruik gemaakt van elementen uit onze huisstijl, zoals de blauwe en gouden kleuren van het gemeentelijke logo, om De Haan als een consistent en sterk merk te positioneren.”

Een van de grootste hoogtepunten van de nieuwe website is de nadruk op de persoonlijke ervaring van de bezoekers. Bezoekers kunnen op hun gemak door het uitgebreide toeristische aanbod bladeren en zo de charmes van De Haan ontdekken.

“Ons doel is om bezoekers echt te inspireren voor een bezoek aan onze gemeente”, zegt Marleen De Soete, schepen voor Toerisme. “Via de hoofdthema’s ‘beleven’, ‘proeven’, en ‘overnachten’ kunnen bezoekers hun ideale bezoek aan onze gemeente samenstellen, volgens hun eigen persoonlijke voorkeuren. We zetten uiteraard onze troeven in de verf, zoals ons rijke erfgoed, de ongerepte natuur, het uitnodigende strand en de verfrissende zee. Daarnaast biedt de website uitgebreide informatie over evenementen, wandelingen, fietstochten, culturele activiteiten en nog veel meer. Onze lokale logies, restaurants en cafés krijgen ook een prominente plek op de nieuwe website.”

De nieuwe website is niet alleen een toeristische gids, maar ook een betrouwbare bron voor praktische informatie. Of het nu gaat om mobiliteit en parkeren, openbare toiletten, nuttige telefoonnummers of toegankelijkheidsinformatie voor mensen met een handicap, www.visitdehaan.be heeft het allemaal.

In erkenning van de groeiende internationale populariteit van De Haan, is de website beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Engels. En natuurlijk is er ook veel aandacht besteed aan de digitale toegankelijkheid. De website is uitgerust met een ‘hoog contrast’-knop die de toegankelijkheid verhoogt voor mensen met een visuele beperking, waaronder kleurenblindheid. Dit is een duidelijk teken van De Haan’s streven naar inclusiviteit en toegankelijkheid voor iedereen.

Naast het esthetische aspect, is de nieuwe website een prachtig technisch meesterwerk, volledig geoptimaliseerd voor gebruik op alle apparaten – van desktops tot smartphones. Hiermee garandeert De Haan dat elke bezoeker, waar ook ter wereld, een soepele en naadloze gebruikerservaring zal genieten.

Het streven van De Haan om zich te onderscheiden als een toeristisch bolwerk wordt volledig belichaamd door deze nieuwe website. Het brengt een perfecte balans tussen informatieve inhoud, visueel aantrekkelijk design en intuïtieve navigatie die de bezoekers bij elke klik boeit.

Schepen Marleen De Soete verwoordt het treffend: “We willen dat onze website meer is dan een puur informatieve tool. Het moet de brug zijn die potentiële bezoekers naar onze prachtige gemeente leidt. We willen dat ze de sfeer van De Haan al kunnen voelen voordat ze fysiek aankomen. En met deze nieuwe website, geloven we dat we dat doel hebben bereikt.”

Met de lancering van www.visitdehaan.be, zet De Haan een grote stap vooruit in het digitale tijdperk, en presenteert het zich op indrukwekkende wijze aan de wereld. Het is een fascinerende en interactieve uitnodiging aan de wereld om de schoonheid, de sfeer en de gastvrijheid van De Haan te ontdekken. Dus wacht niet langer, bezoek de nieuwe website vandaag nog en plan je volgende onvergetelijke vakantie in De Haan!

( Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *