Een activiteit van Parnassia Plus in september 2018

 

 

 

 

Zondag 30 september 2017 :  de kustroute van De Panne tot het Zwin

derde aflevering :  van Nieuwpoort-Bad naar Mariakerke-Bad

 

 

We ondernemen de derde etappe van ons wandelproject: de Belgische kust van De Panne tot het Zwin, elk jaar een stukje.

 

Het is een wandeling van 16 km, voor de helft over het strand en een beetje doorheen de duinen. We krijgen ook verharde paden onder de voeten.

 

Er is een middagmaal voorzien op een verrassende locatie: voorgerecht, hoofdgerecht (met keuze tussen vlees of vis) en koffie of thee. Uiteraard is er weer een gelegenheidsbrochure.

 

Wie wil meegaan schrijft zo vlug mogelijk 30 euro per persoon over naar rekening BE41 9731 6869 0310 van Parnassia Plus met vermelding ‘kustwandeling’, namen van de deelnemers en keuze(s) voor het hoofdgerecht (vlees of vis).

 

Wie nog geen lid zou zijn van Parnassia Plus betaalt 5 euro extra voor het lidgeld.

 

Afspraak om 09.00 uur aan de tramhalte ‘Mariakerke-Bad’. Parkeren kan dicht bij de tramhalte op het kruispunt van Troonstraat en Acacialaan.

 

We trammen naar Nieuwpoort-Bad en starten van daar onze wandeling naar Mariakerke-Bad. De tramrit is inbegrepen in de deelnameprijs.

 

Voor carpooling spreek je af op de parking in de Guido Gezellestraat in Torhout (waar vroeger het containerpark was) om 08.10 uur.

 

Info:  Noël Aneca  (050 / 67 95 63)  of  noel.aneca@telenet.be

 

Wie nog zijn of haar keuze moet bepalen (vlees of vis) doet dit zo gauw mogelijk op parnassia.plus@gmail.com of telefonisch (0476 / 23 68 77).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *