Durf te Verbinden: Uniek Babbelkampje voor Anderstalige Kinderen – Kortemark Zet In op Inclusiviteit

Het Sociaal Huis Kortemark Biedt Een Podium aan Culturele Diversiteit en Taalvaardigheid.

In een baanbrekende stap om culturele integratie en taalvaardigheid te bevorderen, slaan het Sociaal Huis Kortemark en de gemeentelijke opbouwwerking de handen in elkaar om voor het eerst een babbelkampje te organiseren. Dit bijzondere initiatief richt zich op anderstalige kinderen uit de kleuterklas en de lagere school en vindt plaats van maandag 21 tot en met vrijdag 25 augustus.

Verrijken door Spelenderwijs Leren

De opzet van dit kampje is om kinderen de kans te geven hun Nederlands spelenderwijs te oefenen en te versterken, net voor het aanvangen van het nieuwe schooljaar. Het belooft een boeiende week te worden met bezoeken aan sfeervolle locaties zoals de bibliotheek en de idyllische Oude Pastorietuin.

Oproep tot Heldhaftige Vrijwilligers

Om dit innoverend project te realiseren, roept de organisatie op tot betrokken burgers met pedagogische ervaring of een achtergrond in pedagogische opleidingen. Deze vrijwilligers, die een cruciale rol zullen spelen in het vormen van deze meeslepende leerervaring, kunnen uitzien naar een eerlijke vergoeding voor hun waardevolle inzet. Hoewel de voorkeur uitgaat naar vrijwilligers die zich gedurende de hele week kunnen engageren, zijn ook zij die slechts enkele dagen beschikbaar zijn van harte welkom om deel uit te maken van deze betekenisvolle ervaring.

Sluit je Aan bij deze Prachtige Missie

Voor diegenen die zich aangesproken voelen om een bijdrage te leveren aan deze lovenswaardige onderneming, kunnen contact opnemen met opbouwwerker Merlijn Lombaert via 051 57 51 22 of opbouwwerker@kortemark.be. Kandidaturen kunnen worden ingediend tot en met vrijdag 28 juli. Stap mee in deze uitzonderlijke kans om bij te dragen aan de culturele verrijking en inclusie in onze gemeenschap en ontdek de vreugde van het delen van kennis en ervaring met de nieuwe generatie!

Contact: meer informatie is beschikbaar bij Merlijn Lombaert, via 051 57 51 22 of opbouwwerker@kortemark.be

( Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *