Duik terug in het ritme: Dienstencentrum Gits heropent zijn deuren voor zwemliefhebbers

Het zwembad van het Dienstencentrum Gid(t)s in Dominiek Savio verwelkomt zwemmers weer vanaf 21 september. Er is een mogelijkheid tot onvoorziene veranderingen vanwege de lange sluitingstijd. Meerbeurtenkaarten zijn beschikbaar voor aankoop.

Na een lange pauze veroorzaakt door externe omstandigheden, verwelkomt het zwembad van het Dienstencentrum Gits in Dominiek Savio vanaf donderdag 21 september opnieuw enthousiaste zwemmers. Een moment van hereniging en hernieuwing, een kans om de spieren te strekken en het verlangen naar het kalmerende blauw van het water te verzadigen.

Een verfrissende herstart

Op donderdagavonden, tussen 18.30 uur en 21.00 uur, zal het water roeren van de vloeiende bewegingen van zwemmers die hun ritme opnieuw vinden. De zaterdagochtend van 9.00 uur tot 12.00 uur zal in een later stadium worden toegevoegd aan het schema, met een precieze startdatum die nog in beraad is. De voorlopige inschatting is dat deze aanvang ergens aan het begin of midden van oktober zal liggen.

Attentie voor onverwachte wendingen

De lange sluitingstijd heeft het zwembad mogelijk vatbaar gemaakt voor enkele onvoorspelbaarheden. Daarom is communicatie van essentieel belang. Door uw e-mailadres te delen met Vrijetijdspunt Trimard, blijft u nauwgezet geïnformeerd. Of het nu gaat om een onverwachte sluitingsdag of de startdatum van de zaterdagse zwemsessie, het team van Trimard staat klaar om u tijdig op de hoogte te stellen.

Diverse mogelijkheden voor toegang

Voor de regelmatige zwemmers zijn er meerbeurtenkaarten beschikbaar. Deze kunnen worden aangeschaft bij Vrijetijdspunt Trimard of direct bij de waakzame redders in het zwembad.

Contactgegevens

Vrijetijdspunt Trimard Email: trimard@hooglede.be Tel: 051 / 23 13 97

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be