Druk weekend bij Oxfam Wereldwinkel Lichtervelde naar aanleiding van de World Fair Trade Day

 

Op zaterdag 11 mei zet de Oxfam-Wereldwinkel van Lichtervelde de deuren wijd open in de Marktstraat 26. De volgende morgen, zondag 12 mei, Moederdag, verwennen de OWW-jongeren iedereen met een (h)eerlijk Moederdagontbijt in OC De Schouw. Tot slot roept OWW Lichtervelde op om die zondag samen naar De Mars voor het klimaat en de sociale rechten voor iedereen van Hart boven Hard in Brussel mee op te stappen.

 

Wereldwinkel schenkt zuivere koffie

De World Fair Trade Day op zaterdag 11 mei willen de vrijwilligers van OWW Lichtervelde niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Ze nodigen iedereen uit op de koffie. Onder het motto : ‘Wij hebben een fair boontje voor jou’ kan iedereen die dag kennis maken met ons uitgebreid assortiment koffie. En bij die koffie hoort natuurlijk een lekker stukje fair taart en een fair trade koekje. Iedereen is welkom van 9u tot 12u en van 14u tot 17u in de Marktstraat 26 te Lichtervelde. Naast de (h)eerlijke koffie, kan je er heel veel ontdekken. Veel fair trade voedingsproducten, maar ook mooi handgemaakt artisanaat. We vertellen je graag hoe je een feest met fair trade producten kan organiseren en enkel hoeft te betalen wat je effectief verbruikt hebt. En heb je goesting in meer fair trade, dan maken wij je graag warm om zelf de handen uit de mouwen te steken.

Redenen genoeg om op zaterdag 11 mei eens binnen te springen.

Moederdagontbijt.

Het wordt stilaan een mooie traditie; met Moederdag kunnen vele mama’s eens lekker verwend worden. De mama’s hier, die een (h)eerlijk ontbijt worden aangeboden en de mama’s in het Zuiden die een eerlijke prijs krijgen voor het vele werk die zij aan hun producten besteden. Het zijn onze OWW-jongeren die voor de organisatie in De Schouw instaan (alle info in bijgevoegde folder).

Right(s) Now !

Op die zondag organiseert Hart boven Hard in Brussel de Mars voor het klimaat en de sociale rechten voor iedereen. Oxfam Wereldwinkel Lichtervelde roept hiervoor op. Wij reizen gezamenlijk met de trein van 11u35 (verzamelen rond 11u20) aan het station in Lichtervelde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *