Droomberoepen en kinderspel in Ingelmunster, gevolgd door een heuse cultuurmarkt met aperitiefconcert

Ingelmunster bruist van de activiteiten in september. Kinderen en jongeren verkennen hun toekomstige dromen bij Brielstroate op 9 september, terwijl muziekliefhebbers zich laten betoveren door een aperitiefconcert op 10 september. Er is voor elk wat wils!

Brielstroate: Waar kinderdromen tot leven komen

Op zaterdag 9 september transformeert het marktplein van Ingelmunster tot een betoverende wereld van beroepen en avonturen. Brielstroate, een evenement speciaal ontworpen voor kinderen en jongeren, onthult de magie van mogelijke toekomstige beroepen.

Voor de avontuurlijken: bouw een racewagen en test je vaardigheden in een opwindende zeepkistenrace! Terwijl de kinderen hun dromen najagen, kunnen volwassenen genieten van een verfrissend drankje aan de bar.

Klink en klank op het marktplein

Op zondag 10 september zorgt de cultuurraad van Ingelmunster voor muzikale magie met een aperitiefconcert. Geniet van de betoverende melodieën van de Koninklijke Harmonie Kunst Veredelt en het Koninklijk Blaasorkest Alpenroos. Bovendien krijgen bezoekers de kans om zich te verdiepen in de rijke cultuur van Ingelmunster op de cultuurmarkt.

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be