Dinsdagnamiddag 8 augustus 2023 waren er opnieuw schitterende optredens in de Halve Barrière in Eernegem.

Op een bijzonder moment in augustus, waar de wolken de regendruppels nog maar net prijsgaven, was het Bistro Halve Barrière in Eernegem de broedplaats voor een zangerige en vooral zonnige binnen sfeer, waarin noten van muziek en samensmelting van talent centraal stonden. De zon scheen er alleen maar dankzij het talent.

Balladen en vertellingen

Diep in het hart van de Halve Barrière, daar in Eernegem klonken liederen en melodieuze akkoorden van de kunstenaars die het beste van zichzelf gaven. Paul Bruna, met zijn stem die herinneringen opriep aan vervlogen tijden, en Marco de Hollander, wiens noten vreugde en passie combineerden, stonden in het middelpunt van het geheel. Niet te vergeten waren de klanken van Freek van Rooy, Giovano en Louisia, die hun eigen muzikale magie toevoegden aan het schilderij van deze namiddag.

Een beleving voor zintuigen

Niet enkel de oren werden geprikkeld. De inrichting van Bistro Halve Barrière, gelegen aan de Oostendesteenweg, serveerde ook verrukkelijke maaltijden. Voor slechts vijftien euro konden gasten zich onderdompelen in deze muzikale oase en, indien gewenst, ook hun smaakpapillen verwennen.

( tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )