Diksmuide Ontwaakt: Een Betoverende Dag Van Samenkomst En Feestvreugde

Stel je een prachtige zondag voor, de lucht bezwangerd met de geur van sissend gegrilde delicatessen, de vrolijke geroezemoes van vrienden en familie die samenkomen, en de warme zon die glinstert in de met bubbels gevulde glazen. Het is op deze idyllische zomerdag, 30 juli 2023, dat de pittoreske stad Diksmuide een broeikas van bruisende activiteiten zal zijn, als een glorieuze feniks die oprijst en zijn vleugels uitslaat om zijn gasten te verwelkomen.

Het Hart Van Vreugde: Zaal Ingelram

Om twaalf uur ‘s middags komen we samen in het hart van de festiviteiten, Zaal Ingelram, genesteld in de Roeselarestraat, Esen. Dit zal de plek zijn waar de magie zich ontvouwt, waar we ons onderdompelen in een carrousel van gastronomische verrukkingen.

Een Feest Voor De Zintuigen

Aankomend met de belofte van een dag vol plezier en genot, wordt je verwelkomd door het borrelen van Cava, de robuuste complexiteit van Picon van Kris, of het verfrissende zuur van een fruitsap. Het feestelijke banquet ontvouwt zich vervolgens in zijn volle glorie: van kalkoenbrochettes tot BBQ worst, en van sappig spek tot gekruide ribbetjes, alles gekust door het vurige hart van de barbecue.

De groentebar zal een ode brengen aan de oogst van Moeder Natuur, met aardappeltjes die het beste van de aarde belichamen, brood dat vers uit de oven komt, en een diversiteit aan pastaschotels, knapperige groentjes en de fijnste sauzen om te prikkelen en te plezieren.

Betalen: Zo Eenvoudig Als Een Zomers Briesje

Voor slechts 20 euro kan iedereen deelnemen aan dit grootse festijn, terwijl kinderen onder de 12 voor slechts 12 euro kunnen genieten. Drankkaarten zullen beschikbaar zijn voor 10 euro in de zaal, zodat iedereen ongestoord van de feestelijkheden kan genieten.

De Ingangspoort: Kaarten Verkrijgbaar

Het toegangsticket tot deze unieke dag vol vreugde is slechts een kaartje verwijderd. Deze kaarten zijn verkrijgbaar bij het toegewijde OKRA team en op de wekelijkse bijeenkomsten, zoals de kaartavond, de bingo en de creatieve sessies. Of je nu Beerlandt Antoine in de Berkenlaan opzoekt, of Mieke Maddelein in het Hof ter Bloemmolens, elk lid van ons gepassioneerde team staat klaar om je te verwelkomen in onze OKRA familie.

Voor hen die graag hun kaarten aan de deur klaar hebben liggen, is er de optie tot vooruitbetaling op het rekeningnummer BE82 9731 2777 1868 van OKRA trefpunt Diksmuide. Vermeld eenvoudigweg ‘OKRA BBQ’ bij je betaling en laat de magie het overnemen.

Een Hand Reiken: Onze Speciale Dienst

In de geest van verbondenheid en gastvrijheid strekt het OKRA team zijn handen uit naar diegenen die vervoer nodig hebben. Voor wie wenst afgehaald te worden, stuur eenvoudigweg een mail of neem contact op via de telefoon. Het is onze diepe overtuiging dat geen enkele deur gesloten zou moeten blijven op deze speciale dag van samenzijn en vreugde.

Diksmuide Op Haar Best: Het Hart Van Vlaanderen Pulseert

Dus noteer het in uw agenda, zet het in uw hart: Zondag 30 juli 2023, de dag waarop Diksmuide tot leven komt. Een dag waarop we het weefsel van onze gemeenschap sterker maken, de banden van vriendschap vernieuwen en samen genieten van de eenvoudige maar verfijnde genoegens van het leven. Laat ons samen lachen, eten en ons verheugen in het magische spektakel dat het leven is, terwijl de zon ondergaat en de sterren een fonkelend dak boven ons vormen.

Het OKRA team kijkt uit naar uw komst. Laten we samen deze betoverende dag van gezelligheid en saamhorigheid vieren, en de herinneringen koesteren die in de warme omhelzing van Diksmuide worden gevormd. Laten we de geest van onze mooie stad vieren, het hart van Vlaanderen, waar de magie van verbondenheid en vreugde altijd levendig en volop in beweging is.

kebabs on barbecue. shallow dof and vibrant colors.

De Scepter Van Toegang: Waar De Kaarten Te Verkrijgen Zijn

Het bezit van de juiste toegangskaart is als het bezit van de sleutel tot een betoverende wereld, en het OKRA-team heeft ervoor gezorgd dat deze sleutels wijd en zijd beschikbaar zijn. Op talrijke locaties in het hart van Diksmuide, wordt elk lid van onze hechte gemeenschap uitgenodigd om hun kaarten te bemachtigen en hun plaats op dit vreugdevolle feest te claimen.

De Poortwachters van het Feest

Zoals in een sprookje zijn er meerdere poortwachters tot onze wereld van feest en vreugde. Elk van deze toegewijde individuen is een belichaming van het OKRA-team en hun passie om deze magische dag mogelijk te maken.

•             Beerlandt Antoine, woonachtig in de Berkenlaan 2, beheert de boekjes en is ook lid van de fietsclub.

•             Daniël en Georgette Vanhoudt – D’Hulster, te vinden op de Lange Veldstraat 84, houden zich bezig met de boekjes en de kaartclub.

•             Marc en Nadine Van Eecke – Lamote van Tuinwijk 23, zijn de beheerders van de M boekjes en de kaartclub.

•             Karel en Mieke Maes – Vanbaelenberghe aan de Schependomstraat 5, vormen een ander contactpunt voor de kaartclub.

•             Eddy en Christine De Vliegher – Muylle, gelegen op de Nieuwmolkenskaasstraat 5, zijn ook de hoeders van de boekjes en leden van de fietsclub.

•             Petra Castelein, te vinden op De Breyne Peellaertstraat 17, is betrokken bij Rummikub, Crea en Bingo.

•             Mieke Maddelein, gevestigd in het Hof ter Bloemmolens, is ook betrokken bij Rummikub, Crea en Bingo.

•             Liliane Marchand, aan de Roeselarestraat 82, beheert eveneens de boekjes en is lid van de kaartclub.

•             Gaby en Mieke Verstraete – Vandermeersch, wonend in de Veurnestraat 064C in Pervijze, zijn ook betrokken bij de boekjes en de kaartclub.

•             Ten slotte is er Lieve Verdonck, te vinden op Hugo Verrieststraat 4 in Beerst, die ook de boekjes beheert.

Betaling en Afhalen

Voor degenen die graag hun kaarten vooraf willen regelen, kunnen deze klaar liggen op naam aan de deur na betaling op OKRA trefpunt Diksmuide BE82 9731 2777 1868, met vermelding van ‘OKRA BBQ’.

Ook is er een speciale service voor degenen die vervoer nodig hebben. Als je wenst afgehaald te worden, kun je dit eenvoudig melden via mail of telefoon. Het OKRA team gaat de extra mijl om ervoor te zorgen dat niemand deze geweldige dag mist. Meer info bij Nadine Lamote, Tuinwijk 23, 8600 Diksmuide Tel +32486441132 – email : lamote.nadine@telenet.be ( Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *